Italiensk forsvarsklippe forlænger med Juventus

Leonardo Bonucci har forlænget sin kontrakt med de italienske mestre fra Juventus frem til 2024.

Rutinerede Leonardo Bonucci fortsætter i Juventus. Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix
Rutinerede Leonardo Bonucci fortsætter i Juventus. Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix

Forsvarsspilleren Leonardo Bonucci er blevet 32 år, men han har tilsyneladende ingen planer om at stoppe karrieren i den nærmeste fremtid.

Tirsdag skriver Juventus på sin hjemmeside, at Bonucci har forlænget sin kontrakt frem til 2024.

I forvejen løb den til 2023, så der er tale om en etårig forlængelse.

Bonucci har spillet 376 kampe for Juventus, siden han ankom til Torino-klubben i 2010.

I 2017 skiftede han noget opsigtsvækkende til Serie A-konkurrenterne fra AC Milan, men allerede sæsonen efter vendte han tilbage til Juventus.

Ifølge Juventus er Bonucci den spiller, der har stået for flest afleveringer i Serie A siden sæsonen 2010/11 med mere end 14.000 af slagsen.

Bonucci har vundet Serie A otte gange - de syv af dem som en del af Juventus' trup. Det er også blevet til tre pokaltitler.

Juventus ligger i øjeblikket på førstepladsen i den bedste italienske fodboldrække, men Bonuccis tidligere klub Inter er blot et point efter mestrene.

27 gange røg bolden i nettet til det rigtige hold, men alligevel blev træneren fyret. Foto: GLEB GARANICH/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Fyret efter sejr på 27-0

Inter-træner Antonio Conte har modtaget et anonymt brev med trusler og en patron Italiensk fodbold Toptræner truet: Fik brev med patron

Cristiano Ronaldo er noteret for 99 scoringer for Portugal og har tænkt sig at blive historiens mest scorende landsholdsspiller. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Ronaldo lover: Slår vild rekord

0 kommentarer
Vis kommentarer