Italiensk storklub lurer på dansk VM-reserve

Den italienske klub Lazio skal angiveligt være meget interesseret i Jannik Vestergaard fra Borussia Mönchengladbach

Få seneste nyt fra Ekstra Bladets VM-hold i Rusland

Da Danmark lørdag besejrede Peru med 1-0, var der glæde i den den danske lejr, men på tilskuerpladserne, hvor der primært var peruvianere, var der stor skuffelse over resultatet.

Det var dog ikke kun peruvianere, der gik skuffede fra kampen, for også Lazios albanske sportsdirektør, Igli Tare, havde håbet på mere, end det han fik set.

Den italienske klub er nemlig i gang med at se på forstærkninger frem til den kommende sæson i italiensk fodbold, og Tare havde fundet vej til opgøret i håbet om at se nærmere på forsvarsspiller Jannik Vestergaard. Det skriver den tyske avis Bild.

I disse dage bliver Riza Durmisi rygtet til den italienske klub, og ifølge Bild er også Jannik Vestergaard et stort tema i klubben.

Den centrale forsvarsspiller fra Borussia Mönchengladbach, 25 år, har spillet to gode sæsoner i Gladbach og har kontrakt frem til sommeren 2021. Lazio skal være klar til at betale 20 millioner euro - svarende til 150 millioner kroner - for den danske landsholdsspiller.

Lazio har mistet forsvarsspiller Stefan De Vrij, der er skiftet til Inter, og derfor leder klubben efter en stærk spiller til midterforsvaret.

Mexicanerne gik fuldstændig amok ved scoringen mod Tyskland. Foto: Anthony Vazquez/AP VM 2018 - 18. jun. 2018 - kl. 09:15 VM-scoring udløser jordskælv

England startede kampen mod Tunesien med at blive angrebet af insekter. Foto: Nicolas Asfouri / Ritzau Scanpix VM 2018 - 18. jun. 2018 - kl. 21:50 LIVE: Kæmpe forløsning - mål i overtiden!

Cristiano Ronaldo har ikke været en farlig mand på frispark i denne sæson, så du skal ikke spille på, at han scorer på et under VM. Foto: Paul White/AP Sport og Spil Undgå betting-fælder: Her er spillene, du IKKE må hoppe på

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Danskerne under lup: 'Vi mangler ham jo'

I Italien har Sergej Milinkovic-Savic fået sit gennembrud hos Lazio. Nu håber han og Serbien på et gennembrud ved VM. Foto: Alessandro Di Marco/AP Sport og Spil Nu fødes de næste fodboldstjerner: De kan skrive sig ind i VM-historien

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere