Annonce:
Annonce:

Italiensk stormøde afbrudt: Napoli-stjerne udsat for racisme

Napoli-profilen Kalidou Koulibaly blev ufrivilligt midtpunkt for en en skandale, da en pibekoncert mod senegaleseren førte til afbrydelse af onsdagens kamp mod Lazio

Kalidou Koulibaly blev skydeskive for en racistisk aktion fra flere Lazio-tilskuere onsdag aften. (Foto: ZUMA Press)
Kalidou Koulibaly blev skydeskive for en racistisk aktion fra flere Lazio-tilskuere onsdag aften. (Foto: ZUMA Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Da Napoli onsdag aften tog sin syvende Serie A-sejr på stribe, skete det ikke uden dramatik.

Udekampen mod Lazio på Stadio Olympico måtte således afbrydes midtvejs i anden halvleg, da gæsternes Kalidou Koulibaly blev skydeskive for en racistisk aktion fra flere tilskuere. Det skriver flere internationale medier.

68 minutter inde i affæren så dommer Massimiliano Irrati ingen anden udvej end at sætte dysten på pause. På det tidspunkt var Napoli allerede komfortabelt i front efter to scoringer i første halvleg signeret af Gonzalo Higuain og José Callejon.

Og da Lazios Miroslav Klose så formøblede en stor mulighed for at skyde spænding tilbage i opgøret, fik det tilsyneladende bægeret til at flyde over for en gruppe af hjemmeholdets tilhængere.

Annonce:

De fremsatte en massiv pibekoncert, der angiveligt var målrettet Napoli-forsvareren Koulibaly. Den fjendtlige handling var ifølge flere medier, heriblandt Gazetta dello Sport, med racistisk afsæt, hvilket fik de følger, at opgøret kort efter måtte afbrydes.

Maradona: Napoli har ét problem

Efter en håndfuld minutters pause blev spillet dog genoptaget, og Napoli formåede at køre sejren sikkert i land, hvorfor storklubben stadig er på førstepladsen i den bedste italienske række.

Alligevel havde Napoli-manager Maurizio Sarri svært ved at være ubetinget glad over onsdagens resultat som følge af den voldsomme aktion mod en af Napoli-spillere.

- Situationen var begyndt at blive pinlig. Jeg vil gerne rose Irrati (dommeren, red.). Afbrydelsen komplicerede godt nok vores plan en smule. Vi blev tvunget til at styre kampen, og det er ikke vores måde at gøre tingene på, siger Sarri ifølge Daily Mail.

Anderledes bliver det givetvis i næste runde. Napoli-manageren må her ventes at lade sit hold påtage sig den dominerende rolle, når oprykkerne fra Carpi venter i weekenden.

Annonce:

Dernæst følger en topkamp mod Juventus, som efter 13 sejre i træk er nærmeste konkurrent i ligaen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: