Jagtet af storklubberne: Nu kan han hentes gratis til sommer

Stefan De Vrij får ikke forlænget sin kontrakt med Lazio, og dermed forlader han italienerne til sommer

Stefan de Vrij (t.h.) har de seneste transfervinduer været sat i forbindelse med flere af Europas største klubber. Til sommer kan han hentes gratis. Foto: James Marsh
Stefan de Vrij (t.h.) har de seneste transfervinduer været sat i forbindelse med flere af Europas største klubber. Til sommer kan han hentes gratis. Foto: James Marsh

Flere storklubber rundt omkring i Europa holder nok et ekstra øje med Lazio i den kommende tid.

I går kunne den italienske klubs sportsdirektør bekræfte, at forhandlingerne med Stefan De Vrij er brudt sammen, og at Lazio har valgt at trække deres seneste kontrakttilbud tilbage.

Dermed vil den hollandske landsholdsspiller forlade Serie A-klubben, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.

- Lazio har trukket tilbuddet om en ny kontrakt til De Vrij tilbage. Vi har trukket det tilbage af grunde, som vi vil forklare senere. Det var en beslutning, der blev truffet efter mange måneders forhandlinger, men der er også en grænse, fortæller sportsdirektør i Lazio, Igli Tare, til Mediaset Premium.

Derimod er det gode nyheder for andre klubber, som nu har udsigt til at kunne hente den 26-årige forsvarsspiller kvit og frit.

Han har blandt andre været sat i forbindelse med engelske storklubber som Manchester United og Liverpool i de seneste transfervinduer, men også Juventus og Inter sættes i forbindelse med hollænderen.

FC København FCK-boss om krisen: Truppen har ikke været god nok
Erik Bo var igennem en personlig nedtur af de store i 2013. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Superligaens glemte stjerner fortæller: Alt var sort!

4 kommentarer
Vis kommentarer