Juventus forlænger med klublegender

42-årige Gianluigi Buffon og 35-årige Giorgio Chiellini er også på kontrakt i Torino-klubben i næste sæson

Gianluigi Buffon og Giorgio Chiellini har tilsammen spillet næsten 1200 kampe for Juventus - nu tager de begge et år mere i klubben. Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix
Gianluigi Buffon og Giorgio Chiellini har tilsammen spillet næsten 1200 kampe for Juventus - nu tager de begge et år mere i klubben. Foto: Alessandro Bianchi/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Juventus forlænger kontrakterne med de to klublegender Gianluigi Buffon og Giorgio Chiellini.

Det meddeler den italienske mesterklub på sin hjemmeside.

Begge spillere får en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2021. Målmanden Buffon er 42 år, mens forsvarsspilleren Chiellini er 35 år.

- Der er spillere, der ikke behøver nogen introduktion. Mestre, hvis historie taler for sig selv, og hvis forhold til trøjen, de bærer, er uopløselig, skriver Juventus blandt andet på sin hjemmeside om forlængelserne.

Buffon vendte retur til Juventus forud for den igangværende sæson efter et år i Paris Saint-Germain. Til næste sommer er det 20 år siden, at Buffon ankom til Juventus fra Parma.

I denne sæson er han reservemålmand. Det er derfor kun blevet til 13 optrædener i alle turneringer for Buffon, der tilbage i 2006 var med til at vinde VM med Italien.

Chiellini fik sin debut for Juventus i 2005 og har været i klubben lige siden. Han afløste dengang klubbens nuværende vicepræsident, Pavel Nedved, i en Serie A-kamp mod Messina.

Læs meget mere om spillet i kulisserne i den danske Superliga i 'Superligaen Indefra' lige her (+)

Anonyme Eriksen: 'Sat ud af spillet'

Nu bliver super-handel til noget

Stjernen var rasende: Ballade i Barca-omklædningsrummet

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind