Juventus gør et røverkøb i Spanien

Mario Mandzukic har ganske som ventet skiftet Atletico Madrid ud med Juventus i en handel til en værdi á 141 millioner kroner

Mario Mandzukic bliver den nye targetman i Juventus' angreb. (Foto: AP)
Mario Mandzukic bliver den nye targetman i Juventus' angreb. (Foto: AP)

Den italienske storklub Juventus har sikret sig endnu mere nyt blod til klubbens angreb i form af kroaten Mario Mandzukic.

Det bekræfter Juventus mandag aften på sin hjemmeside, efter at angriberen selv bekræftede sin overgang fra Atlético Madrid til Juventus samme sted tidligere på dagen.

Mandzukic bestod mandag aften lægetjekket i Juventus, og parterne har indgået en fireårig aftale.

Juventus betaler cirka 141 millioner kroner for angriberen i første omgang. Beløbet kan senere stige med yderligere 15 millioner kroner afhængig af visse præstationsrelaterede aftaler i kontrakten.

Dermed blev det blot til en enkelt sæson for Mandzukic i Atlético Madrid, hvor angriberen scorede samlet 20 mål i alle turneringer.

- Det føles godt at være landet. Jeg har været her for at spille to gange, og jeg kan godt lide Juventus og byen. Jeg håber, jeg kommer til at trives her. Jeg vil gøre mit bedste og kæmpe for min nye klub. Det gør jeg altid, siger kroaten til Juventus' hjemmeside.

Rent formelt har Mandzukic endnu ikke underskrevet kontrakten på, hvor lang tid han skal være i Juventus.

Mandzukic bliver sommerens andet store angriberindkøb hos de italienske mestre. Tidligere har klubben også sikret sig stortalentet Paulo Dybala fra Palermo for knap en kvart milliard kroner.

I forvejen råder klubben over argentineren Carlos Tévez, der dog sættes i forbindelse med et muligt sommerskifte væk fra Juventus.

Det er i øvrigt tredje klubskifte i træk, hvor Mandzukic skifter til den tabende Champions League-finalist.

I 2012 skiftede han til Bayern München, der netop havde tabt til Chelsea i finalen, mens han i 2014 skiftede til Atlético Madrid, der var blevet besejret af bysbørnene Real Madrid i den prestigefyldte finale.

I år tabte Juventus 3-1 til Barcelona i Champions League-finalen.ic, der scorede 20 mål i 43 kampe i den forgangne sæson.

3 kommentarer
Vis kommentarer