Juventus klar til fjerde pokalfinale på stribe

Heller ikke Atalanta kunne stoppe Juventus' jagt på den fjerde pokaltitel i træk

Juventus slog Atalanta ud. Foto: Andrea Di Marco/AP
Juventus slog Atalanta ud. Foto: Andrea Di Marco/AP

Juventus er klar til den italienske pokalfinale i fodbold for fjerde år i træk.

I returopgøret hjemme mod Atalanta i semifinalen vandt Juventus 1-0 efter en scoring på straffespark og går dermed videre til slutkampen med samlet 2-0.

Juventus vandt de to klubbers første semifinaleopgør i Bergamo med 1-0.

I returopgøret i Torino kom Atalanta bedst fra start med højt pres og hurtige afleveringer og skabte et par gode muligheder.

Juventus levede højt på et godt organiseret forsvar og var efter 33 minutter sjældent farlig, da Mario Mandzukic brændte på gæsternes keeper, Etrit Berisha.

I anden halvleg fik Juventus bedre kontrol over kampen, men Atalanta havde først og størst grund til ærgrelse med et skud på stolpen meget langt udefra efter 64 minutter.

Da var Atalantas danske angriber, Andreas Cornelius, netop kommet på banen.

Kort efter havde hjemmeholdets Douglas Costa et langskud på en opstander.

Efter 74 minutter blev kampen og finalepladsen afgjort, da Miralem Pjanic scorede på et straffespark dømt for riv i trøjen.

Juventus har vundet det italienske mesterskab seks år i træk, og i de seneste tre sæsoner har storklubben vundet både mesterskabet og pokalturneringen.

I den anden semifinale mødes Lazio og AC Milan. Mellem de to klubber sluttede det første opgør 0-0. De spiller returkamp senere onsdag aften.

Uffe Bech, der her ses i Hannover-trøjen, siger, han forsvarede sig, da han havnede i klammeri på tribunen sidste år i august mod Schalke-fans. Foto: Allover. Tysk fodbold Eks-landsholdsspiller: 'Han tog kvælertag på mig'

Champions League Ståle revser nyt CL-format: Det er farligt

0 kommentarer
Vis kommentarer