Juventus' krise bliver mørkere

Juventus må igen gå fra banen i Serie A som tabere, og den katastrofale sæsonstart fortsætter dermed

Napoli fik skovlen under Juventus. (Foto: Ansa)
Napoli fik skovlen under Juventus. (Foto: Ansa)

Det er meget sjældent, at Juventus i de sidste fire sæsoner, hvor man har vundet samtlige mesterskaber i Italien, løb ind i nederlag. Nu er det sket for tredje gang ud af seks kampe - samtidig med, at man har spillet uafgjort med oprykkerhold som Frosinone på hjemmebane.

Det seneste nederlag på 1-2 kom mod Napoli, og selvom det er én af de kampe, som man ved er svære, så rammer det klubben hårdt. Napolis sejr blev grundlagt allerede efter 26 minutter, hvor man forinden havde lagt et tungt pres på Juventus.

Pave Frans fløj lørdag i helikopter hen over Frihedsgudinden

Her var det Lorenzo Insigne, der kunne sende bolden i netmaskerne bag Gianluigi Buffon efter en hurtig 1-2-kombination med Higuain. Efter pausen blev det blot værre for Juve, hvor Higuain denne gang skiftede oplægger-rollen ud med målscorer-rollen, da han med venstrebenet bankede Napoli-foran med 2-0.

Kort efter fik Juventus reduceret til 1-2 ved nyindkøbet Mario Lemina, der fik bolden det sidste stykke over stregen efter oplæg af et andet nyindkøb, Paulo Dybala. Men tættere kom Juventus aldrig på pointet på Stadio San Paolo, selvom man appellerede for et straffespark i overtiden for hånd på bolden.

Brite vinder kvindernes VM-guld på landevej

Meget mangler for Juventus, der tilsyneladende ikke har fået dækket tabene af Andrea Pirlo, Carlos Tevez og Arturo Vidal ind.

I næste runde møder Juventus på hjemmebane Bologna, som er en af de kampe, som førhen var 100 procent sikre sejre, men nu ser det pludselig anderledes ud for 'Den Gamle Dame', der ikke længere oplever den samme respekt, som førhen.