Juventus lurer på Simon Kjær

Den danske landsholdsspiller har leveret fremragende i Lille og har tidligere gjort det godt i Italien. Juventus har derfor øjnene på Lille-forsvareren

Han er fast mand i franske Lille og på det danske landshold, og præstationerne for klub- og landshold er ikke gået ubemærket hen. Ifølge det italienske medie Tuttosport har Juventus øjne på danske Simon Kjær, der er blevet en stor profil i fransk fodbold.

Den nu 25-årige centrale forsvarsspiller har tidligere begået sig med succes i italiensk fodbold, hvor han som ganske ung skiftede fra FC Midtjylland til Palermo og hurtigt fik tilkæmpet sig en stamplads og et prædikat som et af Europas største talenter. Selv om Simon Kjærs skifte til Wolfsburg ikke blev nogen succes, oplevede han alligevel italiensk topfodbold, da han blev udlejet til AS Roma. Siden er han så skiftet til franske Lille, og her har han præsteret på et højt niveau.

Se også: Kjær slår verdensstjerner: På årets hold i FrankrigTuttosport skriver ikke noget om, hvorvidt Juventus har i sinde at gå efter Simon Kjær allerede til sommer, men det italienske medie skriver dog, at de 75 millioner kroner, som Kjær ventes at koste, er for meget for Juventus og kan blive et problem.

Hvis Juventus ikke kan få fat i Simon Kjær, skal klubben også have Matija Nastasic fra Manchester City samt Serdar Tasci fra Stuttgart på blokken, skriver det italienske medie videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere