Juventus og Napoli fortsætter parløbet i Serie A-toppen

Både Juventus og Napoli sejrede 1-0 i søndagens kampe i Serie A.

Foto: AP
Foto: AP

Kampen om det italienske mesterskab har udviklet sig til at være en duel mellem Napoli og Juventus, og søndag oplevede begge hold at ligge på førstepladsen.

Ude mod lokalrivalerne fra Torino hentede Juventus en sejr på 1-0 i Serie A og lagde sig midlertidigt på førstepladsen. Brasilianske Alex Sandro blev matchvinder med en nem scoring efter flot forarbejde af Federico Bernardeschi.

Det var ottende gang i de seneste ti Serie A-opgør mellem de to Torino-klubber, at Juventus løb med de tre point.

1-0-sejren bragte Juventus op på 65 point efter 25 spillede kampe. Dermed var presset igen på Napoli, som senere søndag mødte Spal på hjemmebane.

Juventus kom ind til opgøret med en Champions League-kamp mod Tottenham i benene.

Hvad der lignede en stor succesoplevelse, blev i stedet til et skuffende 2-2-resultat mod englænderne, og Juventus jagtede derfor oprejsning i søndagens lokalopgør.

Første halvlegs højdepunkt var samtidig kampens, og det kom efter 33 minutter.

Alex Sandro spillede bredt til Bernardeschi, som efter en finurlig dribletur i højre side hamrede den ind foran til Sandro, der blot skulle sætte foden på.

Bernardeschi havde forinden afløst den argentinske angriber Gonzalo Higuain, som blev skadet i et sammenstød med Torino-målmand Salvatore Sirigu.

Paulo Dybala blev skiftet ind halvvejs i anden halvleg efter en længere skadespause, og den dygtige offensivspiller havde flere chancer for at komme på tavlen.

Det lykkedes ikke, men heldigvis for argentineren lukkede Juventus-forsvaret af i den anden ende, og så løb de forsvarende mestre med tre point.

På trods af Juventus' sejr er det Napoli, der kommer ud af weekenden som Serie A's førerhold.

Hjemme mod Spal gjorde Napoli sit arbejde ved at vinde 1-0. Målet bag sejren var et flot et af slagsen.

Allerede i det sjette minut kombinerede Napoli-spillerne hurtigt langs jorden. Bolden endte hos Allan, som passerede Alex Meret fladt og sikrede Napoli tre point.

Pligtsejren over bundholdet sender Napoli op på 66 point, og holdet genetablerer dermed forspringet på et point til Juventus.

Andreas Cornelius var ikke med, da Atalanta fik 1-1 hjemme mod Fiorentina.

I det sene opgør søndag vandt AC Milan hjemme 1-0 over Sampdoria.

Dermed har begge klubber 41 point, men Sampdoria ligger på sjettepladsen lige foran Milan.

1 kommentar
Vis kommentarer