Juventus overvandt Milans mini-comeback

Milan udlignede i klassikeren mellem dem og Juventus. Men de forsvarende mestre slog tilbage og sejrede sikkert hjemme i Torino

De vertikale striber på trøjen er efterhånden det eneste Juventus og Milan har tilfælles. Juventus har taget mesterskabet de seneste tre sæsoner, mens Milan skal tilbage til sæsonen 2010/2011 for at finde deres navn på mesterskabspokalen.

Med andre ord: Juventus holdet alle vil slå i Italien lige nu, mens Milan er holdet mange slår lige nu.

Klub-kaos: Vil sælge klubben to måneder efter køb

I lørdagens klassiker mellem de to hold var det da også Serie A's nummer ét, Juventus, der styrede det meste - og i øvrigt dem, der endte med at vinde kampen med 3-1. Nederlaget betyder, at Milan kun har formået at slå Juventus to gange i holdenes seneste 11 møder.

I begyndelsen af opgøret lagde Juventus tryk gæsterne fra Milano. Allerede efter et kvarters spil blev de zebrastribede så belønnet for deres flid, da Carlos Tevez løb dybt med bolden og afsluttede fladt bag Diego Lopez i Milans mål. 1-0 til de forsvarende mestrene fra Torino.

Torres skuffet over AC Milan

Derfra lignede det, at Juventus ville lulle den tidligere milanesiske kæmpe i dyb, vinterhiagtig bjørnesøvn. Men med til alle gode historier hører det, at kæmpen vågner op på et tidspunkt. Så det gjorde Milan selvfølgelig også.

Udeholdet pressede på for en udligning. Og den kom da også med et kvarter til pause, da Milans nye lejesvend fra Genoa, Luca Antonelli, hoppede højest ved et hjørnespark og headede bolden over i det lange hjørne til 1-1.

Sent Napoli-mål stopper Inters pokaldrømme

Den udligning holdt ikke mere end et par minutter. For tæt inde foran Milans mål strakte Juventus' Leonardo Bonucci benet frem og prikkede en hovedstødsaflevering fra Tevez i mål.

Efter Juventus' bragte sig foran for anden gang i opgøret, så det ud til, at Milan havde opbrugt sin klejne comeback-kvote. Alligevel havde indskiftede Giampaolo Pazzini en glimrende mulighed for at udligne for Milan for anden gang i opgøret. Men hans flade skud fra en position midt i feltet blev blokeret af Buffon, der kom flot ud af Juventus-målet og fik lukket af.

Inter vrager Lukas Podolski

Som et mange tophold ofte har, havde Juventus også en smule held. Med 25 minutter igen klappede Claudio Marchisio bolden af sted fra distancen. Uheldigvis for ham ramte den stolpen, og heldigvis for holdkammeraten Alvaro Morata sjuttede returbolden tilbage i fødderne på ham, og så kunne han let gøre det til 3-1.

Med sejren har Juventus nu 53 point for 21 kampe. Det er hele 10 point flere end Roma på andenpladsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.