Juventus tog sikker sejr på festdag

Juventus blev mestre uden at spille selv i mandags, da Napoli spillede 1-1 mod Roma, men søndag kunne holdet fejre mesterskabet foran eget publikum med en sejr over Carpi

Hernanes med akrobatisk jubel-scene efter sin scoring. (Foto: All Over Press)
Hernanes med akrobatisk jubel-scene efter sin scoring. (Foto: All Over Press)

Juventus blev i mandags italienske mestre for femte gang i træk, men det var dagen efter, at de selv havde spillet. Dermed blev mesterskabet fejret på træningsbanen, da Napoli snublede mod Roma og gav Juve guldet.

Derfor var det først denne søndag eftermiddag, at spillerne kunne fejre mesterskabet på banen - og tilmed foran eget publikum hjemme på Juventus Stadium. Et ret feststemt et af slagsen endda, da Juve vandt 2-0 over oprykkerholdet Carpi.

Bendtners nye hverdag: Sådan er livet som arbejdsløs fodboldspiller

Eftersom at guldet var i hus, så blev der plads til andre spillere i startopstillingen end normalt. En af dem var brasilianeren Hernanes, der takkede for tilliden ved at bringe Juventus foran 1-0 med en scoring i første halvleg.

I anden halvleg var det en anden spiller, som normalt tager plads på bænken ved kampstart, nemlig Simone Zaza. Det gjorde han igen denne søndag, men som så mange gange tidligere slog supersubben til, og gjorde det til 2-0 med 10 minutter tilbage af kampen og lukkede dermed kampen.

I næste runde møder Juventus Preben Elkjærs gamle klub Verona, der ikke længere kan nå at redde sig i bunden af Serie A.

TV: Juventus vandt mesterskabet, da Roma-profilen Nainggolan med et KLASSEMÅL sørgede for Napoli-nederlag