Juventus-ups i Kina! Ronaldo-klip afsløret

Mens vi venter: Flere tegn på, at Cristiano Ronaldo er i færd med at flytte fra Spanien til Italien

Cristiano Ronaldo ligner mere og mere en Juventus-spiller. Foto: Francisco Seco/AP
Cristiano Ronaldo ligner mere og mere en Juventus-spiller. Foto: Francisco Seco/AP

Efter Kroatiens VM-kvartfinale sent lørdag aften, mente Luka Modric ikke, at han stod til at miste Cristiano Ronaldo som holdkammerat i Real Madrid.

Den kroatiske VM-stjerne vidste ikke med sikkerhed, hvad der foregår på Bernabeu, mens han er i færd med at underholde hele verden i Rusland, men Modric fandt det ikke sandsynligt, at Ronaldo var på vej væk.

Den står han efterhånden ret alene med.

I hvert fald hvis man skal tro, hvad der sker online verden over denne weekend.

En ting er rygtestrømmen, og hvad kommentatorer, eksperter, journalister, fans og andet godtfolk opsnuser.

Noget andet er, når parterne i det sædvanligvis spegede spil selv kommer på banen.

Som nu Juventus.

Ifølge flere internationale medier, duftede det utrolig meget af Ronaldo på Weibo, den kinesiske version af Facebook.

Fejring af 7. juli
Et ni sekunder langt klip blev smækket op, hvor listen over Juventus-spillere iført nummer 7 siden midten af 1990'erne blev listet op. Angelo Di Livio, Gianluca Pessotto, Hasan Salihamidzic, Simone Pepe, Simone Zaza og Juan Cuadrado.

Og så gik klippet i sort.

Kort efter blev det fjernet igen, men mange nåede at se det og reagere på det. Og det har ikke just fået snakken om Ronaldo og Juventus til at forstumme.

Den spanske journalist María Gómez er kommet i modvind, efter at hun roste landsholdsspillere fra Marokko for deres 'sexede udseende'. Foto: Mediaset VM 2018 - 5. jul. 2018 - kl. 22:43 VM-journalist i modvind: Sendte sexet besked til landsholdsspillere

Se også: Verdensmester missede OL: Nøgen på forsiden

Det kan være, det bare var for at 'fejre', at det var 7. juli - 7/7. Måske.

Samtidig har en anden historie meldt sig. For på hjemmesiden for Ronaldos undertøjsmærke, CR7, kunne han pludselig ses poserende i bar overkrop - det har han for vane på den hjemmeside, kan vi afsløre - med en sort og hvid-stribet baggrund.

Flere spørgsmål
Det kan være et tilfælde.

Men så er det sært, at der længere nede på samme side pludselig var et billede af Allianz Stadium i Torino - Juventus' hjemmebane...

Tilbage står så bare spørgsmålene: Hvor mange penge vil Real Madrid-præsident Florentino Pérez have for sin stjerne? Er det de 100 millioner euro, der har været frikøbsklausulen længe? Eller er den nu hævet, som store aviser som La Stampa og Gazzetta dello Sport mener at vide.

Og et andet spørgsmål: Hvorfor danderer Ronaldo den på en ferieø, når han burde få rumpetten til Torino og svare på spørgsmål og tage en stribet trøje over hovedet?

Og endelig: Hvad kommer der til at ske i Real Madrid nu? For med en nærmest historisk stor distance op til rivalerne fra FC Barcelona i sidste sæson og superstjernen på vej væk, dufter det af milliardhandel hos Champions League-vinderne.

Se også: Hylder pornosite i Premier League-kamp - nu ruller skandalen

Lindsey Vonn føler sig krænket og forstår ikke, hvorfor nogen vil lække hendes nøgenbilleder. Foto: All Over Skisport - 12. jan. 2018 - kl. 08:13 Nøgenbilleder lækket: 'Det mest pinlige i verden'

37 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere