Kæmpe transfer: Han er landet i lufthavnen

Ajax-anfører Matthijs de Ligt er taget til Torino for at gennemføre et klubskifte til Juventus

Matthijs de Ligt (th.) er ankommet i Torino og ventes at blive præsenteret som ny Juventus-spiller i løbet af onsdagen. Foto: Emmanuel Dunand/Ritzau Scanpix
Matthijs de Ligt (th.) er ankommet i Torino og ventes at blive præsenteret som ny Juventus-spiller i løbet af onsdagen. Foto: Emmanuel Dunand/Ritzau Scanpix

Det bliver Juventus, der vinder jagten på den ombejlede Ajax-anfører Matthijs de Ligt.

Den hollandske midterforsvarer landede tirsdag aften i Torino forud for et skifte til den italienske storklub.

Det skriver Juventus på sin twitterprofil, hvor en video viser den hollandske forsvarsspiller træde ud af et fly.

De Ligt mangler stadig at gennemføre et lægetjek og skrive under på sin kontrakt, inden skiftet til Juventus er gennemført.

- Jeg er virkelig glad for at være her, siger Matthijs de Ligt i en kort video på Juventus' twitterprofil.

Flere udenlandske medier mener at vide, at Juventus betaler 75 millioner euro, eller hvad der svarer til 560 millioner kroner, for den kun 19 år gamle stopper.

Han har været en særdeles ombejlet teenager siden sit internationale gennembrud den forgangne sæson, og der skulle have været flere europæiske storklubber, hvis snøre har fisket efter de Ligt i Amsterdam.

Størst konkurrent til Juventus i jagten på kometen menes FC Barcelona at have været.

Rygterne om en tiltagende interesse fra Catalonien florerede således heftigt i løbet af det tidlige forår, alt imens den unge hollænder leverede gigantiske præstationer i Champions League.

Sammen med Ajax imponerede de Ligt ved blandt andet at slå netop Juventus ud af turneringens kvartfinale tilbage i april.

Skalpen kom i hus via en scoring af den unge kaptajn, der med et fornemt hovedstød dirigerede et hjørnespark i kassen.

Den træffer gjorde for en stund de Ligt upopulær i Torino. Han er formentlig tilgivet efter ankomsten i samme by et kvart år senere.

Thomas Frandsen blev kaldt et forræderisk svin, da han i 2003 havde annonceret sit skifte fra Viborg til FC Midtjylland. Beskeden var hængt op på hans dør. Foto: Erik Kragh/Ritzau Scanpix Sport og Spil Når fodboldfans går for langt: ’Dit forræderiske svin’

Flamboyante William Storey og Günther Steiner får du ikke til at stille op til et billede igen ... Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix Sport og Spil Debriefing fra Silverstone: Sæbeopera hos Haas - her gik det HELT galt

12 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere