Kæmpe transfer på plads: United slipper deres bedst betalte

Manchester Uniteds Alexis Sanchez rykker videre til Inter, lyder meldingerne

Hvad skal der ske med Eriksen, Dolberg og Kjær? Gisle Thorsen analyserer de danske stjerners situation. Producer: Lasse Brøndal.

Både italienske og engelske medier melder, at floppet Alexis Sanchez er på vej ud af døren hos Manchester United - og ind hos italienske Inter.

Sky Sport Italia og BBC Sport fortæller, at der er tale om et lån og interessant nok uden en købsoption. Den har de åbenbart ikke kunnet finde enighed om.

Lånet vil vare hele sæsonen, og Manchester United skal stadigvæk betale en god del af chilenerens enorme løn.

Alexis Sanchez har ikke været i Solskjærs planer denne sæson. Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix
Alexis Sanchez har ikke været i Solskjærs planer denne sæson. Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg er på vej til OGC Nice. Foto: Lars Poiulsen/Polfoto Fransk fodbold Dolberg til lægetjek

Hany Mukhter (bagest) til lægetjek i USA. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaen Indefra: Det scorer Brøndby på Mukhtar-salg

Sanchez kom til De Røde Djævle i starten af 2018 i en transfer, der sendte Henrikh Mkhitaryan den anden vej til Arsenal. Siden har det dog været særdeles småt med succesen, og derfor han klubben været på udkig efter en ny klub, der kunne hjælpe med at betale hans løn.

Ifølge BBC tjener han 400.000 pund om ugen, altså 3,3 millioner. Den lønramme har Inter slet ikke, og meldingerne lyder på, at italiernerne slipper med at betale omkring en fjerdedel af chilenerens løn i perioden på ti måneder.

Forbes fortalte i starten af året, at kun en Premier League-spiller tjente mere end Sanchez, nemlig Manchester Citys Kevin de Bruyne.

Alexis Sanchez fik 45 kampe for den traditionsrige engelske klub og scorede kun fem gange. Denne sæson var han kun udset til at spille Europa League og pokal-bold, for manager Ole Gunnar Solkjær foretrækker yngre kræfter som Marcus Rashford og Anthony Martial.

I Inter bliver han genforenet med Romelu Lukaku, som også er skiftet til den italienske klub.

Efter nederlaget mod Wolverhampton rasede Peter Schmeichel og bad klubben sælge i dette transfervindue. En anden United-kender i skikkelsen af Gary Neville navngav fem spillere, som han ville gå af med.

Røde Stjerne sender Frederik Sørensen og Young Boys ud. Foto: MARKO DJURICA/Ritzau Scanpix Champions League Sender ny dansker ud: FCK-bødler i Champions League

190 millioner koster Joachim Andersen, men tirsdag aften lavede han straffe. Foto: PASCAL GUYOT/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Danmarks dyreste dummer sig

Neymar vil kun til Barcelona, fortæller spansk medie nu. Foto: Ritzau Scanpix/FRANCK FIFE Spansk fodbold Vil kun til én klub: Neymar har bestemt sig

24 kommentarer
Vis kommentarer