Annonce:
Annonce:

Kaos i Milan: Spillere konfronterer Inzaghi

Forholdet mellem træner Filippo Inzaghi og hans spillere nærmer sig frysepunktet med utrolig fart, og det hele eskalerede ifølge italienske medier lørdag aften

Pippo Inzaghi diskuterer med en af sine spillere. (Foto: AP)
Pippo Inzaghi diskuterer med en af sine spillere. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Problemerne er massive i AC Milan for tiden. Lørdag tabte traditionsklubben med 2-1 ude til Udinese, og risikerer nu at ryge ned i bunden af den italienske Serie A. Dette er dog ikke de eneste problemer, man slås med i den italienske klub. Forholdet mellem træner Filippo Inzaghi og spillertruppen er ifølge italienske medier frosset til is, og det hele eskalerede lørdag aften.

I bussen på vej hjem fra nederlaget bad Inzaghi ifølge Corriere della Sera vicepræsident,Adriano Galliani, forlade bussen. Årsagen var, at træneren ønskede en alvorlig snak alene med sit mandskab. Ifølge kilder fra spillertruppen skulle Inzaghi have fortalt Milan-mandskabet, at de ikke havde værdighed til at spille for en klub som AC Milan.

Flere spillere i truppen reagerede straks på denne beskyldning:

Annonce:

- Det kan godt være, at vi som spillere ikke er værdige til at spille i denne klub. Man må dog samtidig konstatere, at du som træner heller ikke er værdig til at stå i spidsen for vores hold, lød reaktionen fra truppen ifølge den italienske avis. Nederlaget skabte desuden kaos omkring Inzaghi, der var tæt på en fyreseddel.

Præsident Silvio Berlusconi var nemlig så rasende på Inzaghi, at han havde truffer beslutningen. En akut telefonsamtale med vicepræsidentGalliani reddede dog i første omgang træneren. Alligevel lagde Filippo Inzaghi ikke skjul på, at han var skuffet over den måde, spillerne agerede på under nederlaget:

- Det helt afgørende mål for spillerne må være, at de skal være værdige til at bære denne trøje. Det her var rigtig skidt, og jeg er ekstremt vred på holdet over den attitude, som jeg så. Der er absolut ingen undskyldninger. Normalt kæmper et Milan-hold, men dette så jeg intet af i denne kamp. Udinese spillede jo nærmest en Champions League-finale i forhold til vores indstilling, siger en vred Inzaghi til Sky Sport Italia.

Annonce:

Selvom Filippo Inzaghi slap med sit job i behold lørdag, spekuleres der i, om episoden fra bussen alligevel kan koste ham jobbet som træner i AC Milan.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: