Kaos-klub i ny bizar situation: Træner droppede nøglekamp

Palermos træner Davide Ballardini lod sine spillere i stikken, da han blev væk fra bundopgør. Holdet tog alligevel sejren takket være et målmands-mirakel

Davide Ballardini havde tilsyneladende ikke overskud til at stå i spidsen for sit Palermo-hold i søndagens bundkamp mod Verona. (Foto: AP)
Davide Ballardini havde tilsyneladende ikke overskud til at stå i spidsen for sit Palermo-hold i søndagens bundkamp mod Verona. (Foto: AP)

Søndagens bundbrag mellem Palermo og Verona i Serie A fik en usædvanlig optakt for de sicilianske gæster fra Palermo.

Holdets træner Davide Ballardini talte ikke til sine spillere før det vigtige bundopgør, og han var heller ikke til stede under kampen, der trods cheftrænerens fravær blev vundet 1-0.

Palermo-målmand og anfører Stefano Sorrentino har aldrig oplevet noget lignende.

- Ballardini har ikke talt til os hverken før eller efter kampen. Det er det mest utrolige, jeg nogensinde har oplevet i mine 36 år, siger Sorrentino.

- Holdet spillede og vandt kampen på egen hånd. Vi forsøgte på bedste vis at forberede os til en kamp, der var seks point værd, siger den rutinerede målmand, som fik en nøglerolle i kampen.

Med en af sæsonens vildeste dobbelt-redninger ved stillingen 0-0 bidrog Sorrentino således til, at det ikke var Verona, som tog teten i bundbraget. Og i stedet blev det til sidst til fuld gevinst for det sicilianske mandskab.

Se også: Spillerne måber over mesterlig redning i Inter-fiasko

De tre point betyder, at Palermo nu har en afstand på seks point til nedrykningsstregen, som Verona til gengæld har langt op til fra ligaens sidsteplads. Sølle 8 point er det blevet til i sæsonens første 19 kampe.

Det er uvist, hvad der helt nøjagtigt ligger til grund for træner Davide Ballardinis fravær til den vigtige udekamp.

Flere Italienske medier, heriblandt Gazzetta dello Sport, skriver, at træneren lørdag blev uenig med målmand Stefano Sorrentino. Ballardini ville angiveligt sætte keeperen af holdet, men det blev stoppet af Palermos klubpræsident, Maurizio Zamparini.

Tidligere på ugen skrev italienske medier, at klubpræsidenten uden held havde forsøgt at lokke Davide Ballardinis forgænger i trænerjobbet, Giuseppe Iachini, tilbage i trænersædet.

Palermos sportsdirektør, Manuel Gerolin, oplyser, at Davide Ballardini har haft en hård uge.

- Det har været en meget stressende uge for Ballardini, som har foretrukket at komme lidt væk, siger sportsdirektøren.

- Han havde behov for tid til refleksion. Der har været en del spænding, og det var vigtig at få et godt resultat.

Palermo-keeper Sorrentino leverede årets redning i kampen - se den her:

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere