Kejseren af Rom: Majestætisk oplæg af 39-årige Totti

Francesco Totti fik de sidste 30 minutter i sin kamp nummer 600 i Serie A, da Chievo kom på besøg og tabte 3-0 til AS Roma. Legenden lavede en flot assist til Miralem Pjanic

AS Roma mod Chievo lyder måske ikke så sexet endda.

Men det var et opgør, som de fleste Roma-fans fulgte med stor seriøsitet. En kamp, hvor Stadio Olimpico måske for sidste gang skulle opleve Francesco Totti i aktion. Den 39-årige tidligere stor-spillers kontrakt udløber denne sommer, og endnu har klubben ikke bestemt sig for, om de vil forlænge med den levende legende.

Tilhængerne er dog ikke i tvivl - Totti skal blive i klubben. Det blev illustreret ved et banner på den ene langside, hvor der stod:

- Du skriver Totti - du læser AS Roma.

Anfører Totti måtte dog tage plads på bænken i sin kamp nummer 600 i Serie A (!) og kigge på, før han fik chancen midt i anden halvleg.

Herfra kunne han se sine holdkammerater bringe sig i front allerede efter 17 minutter. Det skete, da Radja Nainggolan opsnappede en returbold og stensikkert eksekverede bolden i mål fra kanten af feltet.

Efter 39 minutter udbyggede Antonio Rüdiger føringen. Det skete, efter Miralem Pjanic smækkede et forrygende indlæg indover, hvor tyskeren kom højest og headede bolden sikkert i mål.

En formstærk Totti fik sin mulighed en halv time før tid - og den udnyttede legenden til fulde.

Den 39-årige troldmand modtog bolden få meter uden for feltet, og med overlegen overblik spillede han en storspillende Pjanic fri på førsteberøringen.

Den bosniske landsholdsspiller var sikkerheden selv og dedikerede da også sit mål til hjernen bag scoringen

TV: Se den majestætiske assist i videoen øverst i artiklen

 

Kampen sluttede 3-0 til hjemmeholdet, og dermed er Spallettis tropper at finde på andenpladsen, inden Napoli senere i dag gæster Torino. Kampen fløjtes i gang i aften klokken 20:45.

TV: Se alle mål fra opgøret her:

2 kommentarer
Vis kommentarer