Kjær kommenterer Eriksens Inter-rolle

Den danske landsholdskaptajn satte mandag aften et par ord på Christian Eriksens situation i Inter

Eriksen afviste flere tilbud i det seneste transfervindue for at blive i Inter og vise sit værd. Sådan lyder det fra sportsjournalist Gisle Thorsen. Video: Signe Skov

De fleste kan nok godt blive enige om, at 2020 har været et annus horribilis.

Det gælder nok også for Christian Eriksen, der kæmper for spilletiden i inter. Helt så skidt har 2020 ikke været for Simon Kjær, der skiftede til Inters rivaler AC Milan i midten af januar.

Mandag blev Simon Kjær bedt om at forholde sig til landsmandens situation.

- Jeg taler med ham. Christian er en spiller, jeg kender meget godt, og han er den stærkeste i verden i sin rolle. Han burde spille på sin position, men det er ikke mig, der sætter holdet, siger den danske landsholdsanfører til italienske Sky Sport.

Artiklen fortsætter efter billedet...

 

Den danske forsvarsspiller har nydt stor succes hos de røde og sort stribede, der har hævet niveauet i år, hvor de indtager førstepladsen i Serie A. Mandag smed AC Milan dog en sejr i slutminutterne mod Roma,.

- Vi vokser, men det er vigtigt at huske, hvilken situation vi har været i. Det tager lidt tid at komme tilbage til toppen. Vi forbedrer os som hold, desværre vandt vi dog ikke i aften.

- Når man vinder, kommer selvtilliden lige så stille og roligt, og vi bliver ved med at hæve barren.

Simon Kjær blev også bedt om at forholde sig til sin egen rolle i AC Milan, hvor han er en af dem med mest erfaring.

- Jeg tror, at min erfaring var en af årsagerne til, at Milan hentede mig.

Foto: Ritzau Scanpix Atletik Atletik-håb brutalt myrdet: Nu får forældrene 66 mio.

Hjalte Nørregaard er nuværende FCK-træner. Spørgsmålet er, hvor længe den tidligere topspiller bliver i embedet. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix FC København Frygter insiderviden: Lukker for spil på FCK-træner

Brøndby IF og FC Midtjylland mødtes lørdag aften, hvor Flemming Østergaard befandt sig på tribunen. Foto: Teis Markfoged / 3point.dk Sport og Spil Hvad i alverden laver Don Ø på Brøndby Stadion?

11 kommentarer
Vis kommentarer