Kjær og Zlatan i pokaltriumf

Torino lignede en pokalsemifinalist, men Hakan Çalhanoglu hjalp Milan med mål i tillægstid og forlængelse

Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic er videre i Coppa Italia. Foto: Ritzau Scanpix
Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic er videre i Coppa Italia. Foto: Ritzau Scanpix

Simon Kjær og Milan er klar til et brag mod Juventus i den ene semifinale af pokalturneringen Coppa Italia.

Det blev en kendsgerning tirsdag på bekostning af Torino, der havde et lokalbrag i semifinalen inden for rækkevidde indtil det sidste.

Milan vandt kvartfinalen med 4-2 efter forlænget spilletid.

På hjemmebane stillede Milan med Simon Kjær i hele kampen, som bølgede frem og tilbage. Milan førte 1-0, men lignede en taber bagud med 1-2 indtil tillægstiden.

Men Hakan Çalhanoglu blev den store helt med målet til 2-2 og endnu et til 3-2 i den forlængede spilletid. Herefter slog Zlatan Ibrahimovic sejren fast.

Milan fik en optimal start, da Giacomo Bonaventura efter 11 minutter stod perfekt placeret foran mål til at sende Ante Rebic' indlæg i mål.

Men Torinos brasilianer Bremer sørgede for at vende kampen på hovedet. Først udlignede han efter 33 minutter, da han blev spillet fri bag om Milan-forsvaret, og med 20 minutter tilbage scorede han også til 2-1.

Simon Kjær nåede ikke op til et indlæg, og bag danskeren stod Bremer klar til at heade bolden i nettet.

Milan skiftede Zlatan Ibrahimovic på banen efter 65 minutter, men Hakan Çalhanoglu blev redningsmanden.

I det 90. minut hamrede han udligningen ind fra en position lidt uden for feltet, og kort inde i anden halvleg af den forlængede spilletid, trykkede han bolden i mål til 3-2 fra kanten af feltet.

Kort efter cementerede Ibrahimovic sejren til 4-2, da han lagde bolden ind i hjørnet efter en perfekt servering.

I den anden semifinale skal Napoli møde enten Christian Eriksens Inter eller Fiorentina, der tørner sammen i den sidste kvartfinale onsdag.

Flot skulle det være. Christian Eriksen blev præsenteret som Inter-spiller i Milanos berømte La Scala. Foto: Inter Allan Olsen Dommen: Et step ned

Christian Eriksen har vist sig frem i Milano for de mange fans. Foto: Carlo Cozzoli / Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Eriksen-skifte trækker ud: Vil lave stor præsentation

Christian Eriksen skal fremover tørne ud for Inter i Serie A. Foto: James Williamson - AMA/Getty Images Italiensk fodbold Officielt: Christian Eriksen skifter til Inter

1 kommentar
Vis kommentarer