Klub-kaos: Vil sælge klubben to måneder efter køb

Parmas præsident og ejer Rezart Taçi vil angiveligt sælge klubben - blot to måneder efter han købte den

Det sejler i Parma, hvor senest klubbens stjerne Antonio Cassano har forladt den i protest (Foto: Ansa/Polfoto)
Det sejler i Parma, hvor senest klubbens stjerne Antonio Cassano har forladt den i protest (Foto: Ansa/Polfoto)

Der hersker stor kaos i Serie A-klubben Parma. På fodboldbanen er holdet den absolutte bundprop i den italienske liga, og på bestyrelsesgangene er tilværelsen også præget af voldsom uro.

I december overtog Rezart Taçi klubben, men allerede nu - blot to måneder efter købet - arbejder han på at sælge sin aktiemajoritet til anden side. Det skriver Sky Italia.

Italiensk fodbold Skatterod koster Serie A-bundproppen Parma et point

Klubben er ude i store økonomiske problemer i disse år. Spillerne fik sidst løn i juli sidste år, og det har blandt andet fået Antonio Cassano og Gabriel Palletta til at forlade klubben i utide. Parma har lige nu frem til den 15. februar til at finde en løsning på de økonomiske problemer, og hvis den ikke inden da har fundet et fælles fodslag med klubbens medarbejdere, risikerer den at blive begæret konkurs.

Damiano Tomassi, der er formand for den italienske spillerforening, har også udtrykt sin store utilfredshed med, at Parma er havnet i voldsom uføre. Han har desuden udtalt, at han frygter, klubben havner i en matchfixing-skandale på grund af den dårlige økonomi.

Mediet skriver desuden, at Rezart Taçi forsøger at sælge klubben til slovensk eller russisk side.

0 kommentarer
Vis kommentarer