Klubejerens trussel: Bedre resultater eller uendelig træningslejr

Napoli-præsident og klubejer Aurelio De Laurentiis vil se bedre resultater - ellers sender han spillerne i træningslejr på ubestemt tid

Klubejer Aurelio De Laurentiis havde det brede smil fremme, da han præsenterede stjerneangriberen Gonzalo Higuai. Nu er han ikke længere så glad. (Foto: AP/Salvatore Laporta)
Klubejer Aurelio De Laurentiis havde det brede smil fremme, da han præsenterede stjerneangriberen Gonzalo Higuai. Nu er han ikke længere så glad. (Foto: AP/Salvatore Laporta)

Der skal resultater på bordet i Napoli.

Den øjeblikkelige sjetteplads i Serie A - der er et resultat af, at klubben ikke har vundet de seneste fem spillerunder - er ikke ligefrem en, der imponerer klubbens ejer og præsident Aurelio De Laurentiis.

Se også: Napoli-præsident rasende efter exit

Derfor har han også bebudet, at hvis ikke der sker ændringer snart, så står den endeløse træningslejre til spillerne.

- Jeg har besluttet, at hvis der ikke sker en ændring fra nu af og til afslutningen af sæsonen, så skal spillerne på træningslejr ... i en ubegrænset tidsperiode. Det er min beslutning.

- Jeg vil have disciplin. Jeg har aldrig forsømt at betale løn til spillerne - ikke engang forsinket udbetalingerne.

- Jeg har brugt 386 euro (ca. 2,9 mia. kr.) på i ti år at købe spillere, og jeg forlanger engagement, siger Aurelio De Laurentiis.

Se også: Agent slår alarm: Racisme i børnefodbold

Han er klar over, at det ikke ligefrem er noget at se frem til for Napoli-spillerne - men det er blot en del af truslen.

- Jeg kan egentlig ikke lide ideen om træningslejre som en del af klubbens filosofi, men Napoli er en by fuld af fristelser. Jeg forlanger, at de arbejder sammen med mig om et fælles mål - med fuldt engagement over for fansene og byen.

- Og da en træningslejr i en by som denne er ganske lidt attraktiv, så håber jeg, at det her vækker noget i spillerne, siger klubejeren.

Første prøvelse på vejen mod forbedring er på lørdag, hvor Fiorentina kommer på besøg. Og så skal klubben på torsdag gæste Nicklas Bendtner og co. i Wolfsburg til kvartfinalen i Europa League.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere