Køber kontroversiel angriber - får helt særlig klausul

Mauro Icardi har skrevet under på en fireårig kontrakt med PSG. Dermed skifter angriberen permanent til Paris

Mauro Icardi har scoret 20 mål i 31 kampe for PSG, hvor han har været på udlån siden september sidste år. (Arkivfoto) Foto: Regis Duvignau/Reuters
Mauro Icardi har scoret 20 mål i 31 kampe for PSG, hvor han har været på udlån siden september sidste år. (Arkivfoto) Foto: Regis Duvignau/Reuters

Den kontroversielle angriber Mauro Icardi skal også i de kommende sæsoner gå på måljagt for Paris Saint-Germain.

Den franske storklub har søndag købt angriberen i Inter og indgået en aftale med den 27-årige argentiner frem til sommeren 2024.

Icardi har hidtil været på udlån fra Inter og har gjort sig bemærket med 20 scoringer i 31 kampe i PSG, der for en måned siden blev udnævnt til fransk mester.

Det skete, da hovedstadsklubben førte den franske liga, mens den blev afblæst på grund af coronakrisen.

Særlig klausul
Udover den store kontrakt med PSG har den argentinske stjerneangriber angiveligt også en helt særlig klausul i sin aftale med den franske storklub.

Ifølge mediet goal.com har Inter nemlig inkluderet en klausul, der skal sikre, at Mauro Icardi ikke vælger at skifte til Inters rivaler Juventus.

Mediet mener at vide, at der er tale om en ’anti-klausul'. Hvis Paris Saint-Germain sælger Icardi til Juventus, skal de betale 15 millioner euro til Inter. I danske kroner svarer det til næsten 112 millioner kroner.

Selve transferen løber op mod en sum på 50 millioner euro, og dertil kan der udover blive tilføjet mellem syv-otte millioner ekstra i personlige bonusser. Dermed kan handlen ende på 58 millioner euro, hvilket i danske kroner er i omegnen af 432 millioner kroner.

Inden skiftet sidste sommer til PSG var Mauri Icardi røget i unåde i Inter, efter at hans agent og hustru, Wanda Nara, havde lagt sig ud med ledelsen i den italienske klub.

Wanda Nara har desuden været gift med Mauro Icardis tidligere holdkammerat Maxi Lopez.

Rørende gestus: Fodboldstjerne med særligt budskab

Gik verden rundt: Nu hånes Superliga-klub

Efter selvmål i øretæve: Sender stikpille til 'Zanka'