Købt for 600 mio. kr: Nu er han for fed til at spille!

Romelu Lukaku har angiveligt problemer med at holde sig på de to cifre på badevægten. Det koster ham sandsynligvis den officielle debut for Inter om en uges tid

For meget fedt på den i forvejen tunge krop hos Lukaku. Foto: Ritzau Scanpix
For meget fedt på den i forvejen tunge krop hos Lukaku. Foto: Ritzau Scanpix

Det var ikke kun prisskiltet, der var enormt, da Romelu Lukaku skiftede fra Manchester United til Inter denne sommer i en handel, der sendte den belgiske angriber til Støvlelandet for over 600 millioner kroner.

Også kampvægten på den belgiske boksspiller var enorm. Også højere end Inter-ledelsen havde tænkt sig.

104 kg. snørede landsholdsspilleren således ned i sine fodboldstøvler, da han dukkede op på træningsanlægget i Milano første gang.

Selvom Lukaku bestemt ikke hører til de mindste angribere i den professionelle verden og normalt har en kampvægt omkring de 100 kg, så er belgierens nuværende form og vægt ikke ligefrem noget, der imponerer i hans nye klub.

For tyk. Foto: Ritzau Scanpix
For tyk. Foto: Ritzau Scanpix
 

Således beretter både Corriero dello Sport og den anerkendte fodboldjournalist fra Bein Sports Tancredi Palmeri, at Lukakus 104 kg. koster ham den officielle Inter-debut mandag om en uges tid, når de møder Lecce i Serie A.

Han er fortsat ikke i den ønskede form, selvom han ellers imponerede klubbens fans med sine fire mål i Inters træningskamp mod Serie D-holdet Vitus Bergamo tidligere på måneden.

Inter havde bedt Lukaku om at være nede på sin kampvægt på 100 kilo, inden sæsonen startede, men det formåede belgieren ikke, og det har kostet ham i hele optakten og altså nu sandsynligvis også til sæsonens første kamp.

Den tidligere Chelsea, West Bromwich, Everton og Manchester United-spiller smed dette billede op på Instagram, angiveligt for at modbevise tvivlerne på hans kampform.

Men belgieren skulle dog være klar over form-problemerne og møder angiveligt ind til ekstra træning på de dage, hvor spillerne ellers har fridage, for at indhente det forsømte

Det tyder dog ikke på, at Lukaku når at indhente sit efterslæb, og derfor bliver det sandsynligvis den blot 17-årige angriber Sebastiano Esposito, der skal udgøre angrebsduoen sammen med Lautaro Martinez.

Verdensstjernen Mauro Icardi er fortsat ude i kulden i Inter efter hans mange problemer i klubben gennem hele foråret.

Romelu Lukaku er ny Inter-spiller. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Officielt: Kæmpe million-handel på plads

Gabriel Jesus' opførsel i Copa America-finalen får nu konsekvenser for angriberen. Foto: Ricardo Moraes/Reuters/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Giver Jesus to måneders karantæne

39 kommentarer
Vis kommentarer