Kontrakten lå klar: Stjernen døde få timer inden afgørende beslutning

Davide Astori, der søndag blev fundet død, skulle have skrevet under på en ny kontrakt med Fiorentina mandag

Kontrakten lå klar: Stjernen døde få timer inden afgørende beslutning

Fiorentinas præsident, Andrea Della Valle, fortæller, at det var meningen, Davide Astori, der søndag blev fundet død, skulle underskrive en ny kontrakt med klubben mandag.

Den 31-årige anfører blev fundet livløs på et hotelværelse i den italienske by Udine kort før Serie A-kampen mellem Udinese og Fiorentina i søndags.

Egentlig var det meningen, at kontrakten skulle være underskrevet i torsdags, men på grund af dårlige vejr-forhold, blev det rykket til mandag.

- Jeg er stadig i chok over nyheden.

- Han skulle underskrive en kontrakt mandag, så han kunne afslutte sin karriere i Firenze. Den skulle have været underskrevet torsdag, men vejret var for dårligt til, at vi kunne mødes.

Davide Astori var en nøglefigur på det italienske mandskab, som han kom til - i første omgang på en lejeaftale - i 2015. Siden blev lejeaftalen vekslet til en permanent kontrakt.

- Han var en vigtig person for hele holdet. Vi snakkede i mere end halvanden time efter kampen mod Bologna (2-1 sejr 4. februar), og han fortalte om genopbygningen og de nye spillere. Det var som om, han var træner eller sportsdirektør for holdet.

- Jeg er stolt over at have kendt ham. Astori var den første til at tro på projektet med at genopbygge holdet, og vi vil altid savne ham. Han var en sand kaptajn.

Davide Astori startede sin karriere i Milan og spillede siden i klubber som Cagliari, Roma og ikke mindst Fiorentina.

Dansk mesterklub klar med ny cheftræner: 'Den helt rigtige timing'

Astoris død efterforskes som mulig drabssag