Kræftsyg træner overrasker alle

Bologna-træner Sinisa Mihajlovic blev for halvanden måned siden ramt af kræft. Søndag aften var han efter 41 dages indlæggelse tilbage på trænerbænken

Sinisa Mihajlovic overraskede sine spillere og vendte søndag tilbage til trænerbænken. Bologna-træneren har leukæmi. Foto: Filippo Venezia/EPA/Ritzau Scanpix
Sinisa Mihajlovic overraskede sine spillere og vendte søndag tilbage til trænerbænken. Bologna-træneren har leukæmi. Foto: Filippo Venezia/EPA/Ritzau Scanpix

41 dage har Sinisa Mihajlovic tilbragt på et hospital, men søndag aften var den 50-årige Bologna-træner tilbage på trænerbænken.

Den tidligere serbiske storspiller blev diagnosticeret med leukæmi for seks uger siden og er i øjeblikket igennem et krævende forløb med kemoterapi.

Da Mihajlovic fortalte offentligheden om sin sygdom, sagde han, at han ville vinde kampen, og han lovede sine spillere, at han ville være med dem til sæsonens første kamp.

Det løfte holdt den tidligere frisparkskonge. Godt en time før Serie A-premieren i Verona offentliggjorde Andreas Skov Olsens klub på Twitter, at Mihajlovic ville sidde på bænken til opgøret.

Angiveligt skulle spillerne ikke have vidst noget om det og blev overraskede, da deres træner ankom til hotellet kort før afgang til stadion.

Mihajlovic har været indlagt i 41 dage på Sant’Orsola-hospitalet i Bologna, og ifølge italienske medier har han fulgt godt med fra sygesengen og blandt andet fulgt træningen via et direkte signal fra træningsanlægget.

Man kunne godt se på Mihajlovic, at han er igennem et krævende forløb, men han fik masser af kærlighed fra tilskuerpladserne.

Den kræftramte serbiske træner vendte i januar tilbage til Bologna. Han reddede klubben fri af nedrykningsfare og førte dem til en pæn tiendeplads i Serie A.

Søndagens opgør mod oprykkeren Verona endte 1-1. Den tidligere FC Nordsjælland-topscorer Andreas Skov Olsen sad ligesom Mihajlovic på bænken hele opgøret.

Fati er blot 16 år. Foto: JOSEP LAGO / Ritzau Scanpix Spansk fodbold Slår Messi: Barça-komet er den yngste i 78 år
Landsholdsfodbold Stor udskiftning: Fem nye på landsholdet
Hany Mukhter (bagest) til lægetjek i USA. Foto: Lars Poulsen Sport Superligaen Indefra: Det scorer Brøndby på Mukhtar-salg  
Sport Panik før lukketid: Sådan handler DIN Superligaklub

1 kommentar
Vis kommentarer