Kun én er bedre!

Når Andreas Cornelius bliver sendt på banen, så ender det ofte med mål til Parma

Andreas Cornelius er en sjældent giftig indskifter. Foto: Ritzau Scanpix
Andreas Cornelius er en sjældent giftig indskifter. Foto: Ritzau Scanpix

Det er forskelligt, hvad man forventer sig af en indskiftning, men når Parma sender den danske landsholdsangriber Andreas Cornelius på banen, så resulterer det meget ofte i scoringer.

Det viser en opgørelse, som er lavet af Football Italia, som har set nærmere på Serie A-holdenes mål af indskiftede spillere.

Her viser det sig, at Parma har lavet otte mål af indskiftede spillere, hvoraf fem af dem er fra den fysisk stærke dansker. Det betyder endvidere, at Andreas Cornelius er den spiller i Serie A, som har scoret næstflest mål som indskifter.

Det er kun Atalanta-angriberen Luis Muriel, som overgår Cornelius, da han har lavet syv scoringer som indskifter.

Sådan gik det galt: FCK brød corona-reglerne, da Viktor Fischer og Jonas Wind sad på tribunen mandag i Lyngby. Det var ikke tilladt efter de daværende protokoller fra Divisionsforeningen. Foto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix. Sport og Spil Dokument afslører: FCK i stor corona-bommert

Det er desuden også Atalanta, som har kunne registrere flest mål, som er blevet sendt i kassen af en indskifter med 14 af slagsen. Det er væsentligt bedre end Christian Eriksens Inter, hvor man kun har fået én scoring fra en indskifter. Det ringeste er dog SPAL med et rundt nul.

Andreas Cornelius har i alt lavet otte mål i denne sæson i Serie A.

Cristiano Ronaldo tilbage på træningsbanen i Torino. Sæsonen bliver genoptaget 22. juni ude mod Bologna. Foto: Daniele Badolato/Getty Images Italiensk fodbold - 4. jun. 2020 - kl. 10:17 Maskinen Ronaldo fik alle til at måbe

Se også: Klar til stor ændring: Imponeret over Eriksen

17 kommentarer
Vis kommentarer