- Kun fordi det er en nødsituation

Alle venter på Christian Eriksens første startplads i Inter, men ifølge træneren, så er han faktisk kun blevet skiftet ind, fordi det har været en nødsituation

Fem årsager til at Christian Eriksen og Inter bliver mestre. Foto: AP, Ritzau Scanpix / Redigering: Lasse Brøndal

Det er endnu ikke blevet til en plads i startopstillingen i Inter for Christian Eriksen.

Danskeren har spillet fire kampe for Milano-klubben siden skiftet i januar-transfervinduet, men alle gange er han blevet skiftet ind fra bænken.

Inter-manager Antonio Conte har ikke travlt med at få Eriksen inkorporeret i startopstillingen, da han ikke har set en oplagt mulighed for det endnu.

- Det er naturligt, at hans præstationer ikke har været fantastiske, men vi vil se ham i startopstillingen, når jeg føler muligheden opstår, siger Conte på et pressemøde ifølge Football Italia.

Inter er i øjeblikket ramt af to skader på midtbanen.

Fotos: Daniele Mascolo/MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix

 

I den seneste kamp mod Napoli i semifinalen i Coppa Italia måtte Stefano Sensi gå fra banen med en skade efter lidt over 60 minutters spilletid, mens Eriksen blev skiftet ind som erstatning for italieneren.

Derudover er Roberto Gagliardini også skadet, og netop skadessituationen i Milano-klubben har ifølge Conte tvunget danskeren på banen, før end han havde ønsket.

- Han arbejder med os og forstår mere og mere de situationer, vi gerne vil se fra ham. Jeg ville aldrig have skiftet ham ind så hurtigt, hvis ikke det var for vores nødsituation med skader.

Eriksen kan komme i aktion igen søndag, når Inter gæster Lazio i Serie A.

Hvis du skal nå at opleve det gamle klassiske San Siro, skal du skynde dig. Milan og Inter vil meget gerne rive stadion ned og bygge et nyt, mindre stadion. Foto: Shutterstock.com Sport og Spil Sådan ser du Eriksen og Kjær i Milano

Eriksen og co. kan ses gratis via bettingsites. Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix Sport og Spil Hemmeligt trick: Se Eriksen - gratis

Se også: Aflyst: Giftig røg stopper derby

52 kommentarer
Vis kommentarer