Legenden kritiserer: Eriksen kan det ikke

Christian Eriksen kan ikke drible, og han har ikke nok fart, så hvad skal Inter egentlig bruge danskeren til?, spørger Inter-legende og ekspert nu om

Enig? Her er Eriksens afgørende Tottenham-øjblikket. Foto: AP/Ritzau Scanpix / Redigering: Lasse Brøndal

Christian Eriksen forventes søndag aften at spille sin første Serie A-kamp for Inter, når Milano-klubben gæster Udinese.

Den første uge i klubben har udelukkende budt på positive ord om danskeren, der fik 24 minutter i Coppa Italia mod Fiorentina, men nu kommer de første småkritiske røster.

Og det ikke fra en hvilken som helst person. Den mangeårige kamprekordholder i Inter Giuseppe Bergomi med 756 kampe for klubben i 80'erne og 90'erne er således ikke helt vild med købet af danskeren.

- Eriksen? Jeg må være ærlig. Alle siger, at han bliver et stort hit, men somme tider bliver vi for følelsesladede, siger Bergomi til Sky Italia.

- Jeg vil gerne se ham gøre det godt hos os, og jeg anerkender, at han kan være en kvalitetsspiller, men måske skal spilsystemet så ændres

- Hvis vi ser på hans minutter mod Fiorentina, hvor jeg var på stadion, så er han jo ikke en spiller, der dribler forbi modstanderne.

- Jeg skal stadig lige forstå, hvad det er for en rolle, han skal have i Inter. Det er et anderledes indkøb end de andre, siger Bergomi og henviser til Ashley Young og Victor Moses, der også netop er kommet til.

Bergomi blev i 2014 overgået af Javier Zanetti som spilleren med flest kampe i blåsort.

Hvad skal Christian Eriksen bruges til? Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Hvad skal Christian Eriksen bruges til? Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix

NR 3: Dino Zoff adskilte sig på mange måder fra andre målmænd. Mest bemærkelsesværdigt var dog, at han sjældent sagde ret meget. (Foto: AP) Sport og Spil Dino Zoff: Den italienske gentleman

Heller ikke den 52-årige italienske journalist Fabio Caressa på den italienske radiostation Radio Deejay er helt overbevist om Eriksens kvaliteter.

- Det er muligt, at Conte vil lade Eriksen spille som falsk andenangriber.

- Jeg ser ham mere her end på pladsen som 'mezzala' (8'er på den centrale midtbane, red) . Han har ikke farten til at spille her, siger Caressa.

Efter Juventus' 3-0-sejr mod Fiorentina ligger Inter på tredjepladsen med seks point op til førerholdet, så en sejr i udekampen mod Udinese fra nederste del af rækken er påkrævet.

Ronaldo var sikkerheden selv, da han to gange sparkede bolden mod venstre. Foto: Reuters/Massimo Pinca/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold - 2. feb. 2020 - kl. 14:34 Iskolde Ronaldo rykker fra Eriksen

Christian Eriksen kan sætte Inter i scene, og han kan være  afgørende for mesterskabet,  siger de italienske sportsaviser Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold - 1. feb. 2020 - kl. 14:38 Italiensk avis med klar dom: Eriksen er større end Zlatan

Inter er den klub i Italien, der har flest tilskuere. De skaber en fest på San Siro i Milano. Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix Sport og Spil Her er din nye klub, Christian: Højreradikale fans og historisk stadion

136 kommentarer
Vis kommentarer