LIVE-TV: Se alle Serie A-kampe her

Søndag byder på masser af LIVE-tv fra den italienske Serie A. Se alle kampene direkte her

(Arkivfoto: ANSA)
(Arkivfoto: ANSA)

Et lille tip: Over signalet - til højre, kan du selv vælge, hvilken kamp du vil se...

Ekstra Bladet kommer igen fans af den bedste italienske række til undsætning. Ganske gratis kan du øverst i artiklen følge alle rundens kampe fra Serie A.

Vi kan desværre ikke tilbyde danske kommentatorer, og heller ikke med sikkerhed sige, om der vil være engelsk kommentator til alle kampene.

Sidste weekend oplevede vi enkelte udfald fra udbyderens side, ligesom der var nogle problemer fra mobile platforme. Vi håber, at der kommer helt styr på det i denne weekend, og så er det ellers bare at læne sig tilbage og nyde showet og den gode sportsdækning på Ekstra Bladet.

Ganske gratis kan du se alle kampene i denne runde på ekstrabladet.dk. Lørdag blev vi forkælet med to kampe og hele ni scoringer, da Roma klaskede Carpi med 5-1, og Juventus led nyt nederlag, da Napoli sejrede 2-1 på hjemmebane.

Søndag lagde AC Milan så fra land med et nederlag på 0-1 ude mod Genoa, hvorefter eftermiddagens italeinske program blandt andet byder på Verona-Lazio. Senere på aftenen skal Inter, der er det nuværende førerhold i Serie A, så i aktion, når de spiller topkamp mod Fioretina.

Du kan også følge alle kampene i La Liga ved at følge nedenstående link. Så smæk benene op og nyd på fodbold på første klasse!

OBS: Vil du hellere se spansk fodbold - så klik her

Et lille tip: Over signalet - til højre, kan du selv vælge, hvilken kamp du vil se...