Målmandslegenden Buffon er til lægetjek i Juventus

Juventus bekræfter på Twitter, at den italienske målmand Gianluigi Buffon er ankommet til lægetjek

'Gigi' Buffon tog for et år siden afsked med Juventus, hvor han forinden havde spillet 17 sæsoner. Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix
'Gigi' Buffon tog for et år siden afsked med Juventus, hvor han forinden havde spillet 17 sæsoner. Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix

Målmanden Gianluigi Buffon er i en alder af 41 år på vej til et opsigtsvækkende comeback i Juventus.

Den italienske storklub skriver på Twitter, at Buffon er ankommet til lægetjek.

Der er også lagt flere videoer op, hvor en smilende Buffon skriver autografer til stor glæde for de fremmødte fans af Torino-klubben.

Keeperlegenden forlod ellers Juventus i sommeren 2018 for at prøve nye udfordringer i franske Paris Saint-Germain.

Her blev det imidlertid blot til en enkelt sæson, før han nu tilsyneladende vender tilbage til klubben, som han repræsenterede i 17 år.

Allerede onsdag skrev det italienske medie Sky Italia, at Buffon var på vej hjem til Juventus. Samme medie skrev, at Buffon og klubben var enige om en etårig kontrakt.

Ifølge flere italienske medier behøver klubbens polske målmand Wojciech Szczesny dog ikke ligge søvnløs frem mod den kommende sæson. Planen skulle således være, at Buffon skal agere luksusreserve for polakken.

Buffon har spillet 655 kampe for klubben og har desuden stået 176 kampe som målmand for Italien. Han mangler otte Serie A-optrædener for at overtage rekorden fra Paolo Maldini, så mon ikke Buffon har planer om at give Szczesny kamp til stregen om pladsen i buret.

Buffon har vundet et hav af titler i løbet af karrieren. Ni gange har han været med til at vinde mesterskabet i Italien, hvor det også er blevet til fem pokaltitler.

Derudover har han vundet Uefa Cuppen med Parma, det franske mesterskab med PSG, mens det i landsholdsregi er blevet til triumfer ved VM og U21-EM.

Se også: Ånder lettet op efter mareridts-scene


Se også: Eminente Peru i Copa América-finalen efter øretæve

Ståle Solbakken har været på rov i Superligaen. Tre spillere har han hentet hos konkurrenter - senest Jens Stage i AGF. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Derfor går Ståle på rov hos konkurrenterne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere