Mafiaen ringede til fodboldstjerne: Skal vi smadre rivalens ben?

Sicilianske Cosa Nostra tilbød professionel fodboldspiller at lemlæste rivalen, der var rendt med kæresten

Wanda og Mauro sammen. (Foto: All Over Press)
Wanda og Mauro sammen. (Foto: All Over Press)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

At Mauro Icardi i dag er i stand til at gå normalt uden gener, kan han takke sin tidligere kollega og ven, Maxi Lopez for.

Noget der i sig selv er voldsomt paradoksalt, da de to argentinske fodboldspillere langt fra er gode venner i dag. Den ene hader nok nærmere den anden ret så voldsomt.

Men 32-årige Maxi Lopez havde chancen for at få 23-årige Icardi godt og grundigt ned med nakken, da den sicilianske mafia Cosa Nostra angiveligt ringede og tilbød sin assistance.

Det har Radio 10 og Corrierro dello Sport i Italien fortalt. Journalisten Carlos Monti hævder, at Cosa Nostra tog kontakt til Maxi Lopez.

- Kunne du tænke dig, at vi brækker hans ben? Kunne du tænke dig, at han aldrig mere kommer til at spille fodbold?

Maxi Lopez takkede efter sigende pænt nej, om end mange nok havde forstået ham, hvis han havde handlet anderledes.

Årsagen er den i Italien velkendte historie om trekantsdramaet med modellen Wanda Nara i midten. Hun har i øvrigt pure nægtet, at historien skulle være sand.

Hun var gift og havde tre børn med Maxi Lopez, da hun i 2013 pludselig begyndte at skrive til Icardi, da begge spillere var i Sampdoria.

- Dagen før afrejsen til en træningslejr i USA fik jeg en besked fra Wanda. Jeg blev overrasket, for jeg talte normalt med Maxi - ikke hende. Hun spurgte, om jeg ville købe en iPad med hjem til hende, fordi den endnu ikke kunne fås i Italien, skriver Icardi i sin bog 'Sempte avanti' - 'Altid foran', der netop er udkommet i Italien.

Mauro Icardi med sin bog. (Foto: All Over Press)
Mauro Icardi med sin bog. (Foto: All Over Press)
 

- Den episode fik mig til at tænke. Ville Wanda egentlig have iPad'en, eller var det bare en undskyldning for at komme i kontakt med mig. Da jeg var tilbage i Milano, var det første, jeg gjorde, at tage kontakt til Wanda. Jeg måtte overbringe iPad'en personligt. Det var den perfekte undskyldning, skriver han.

- Vi skrev derefter meget med hinanden. Hun skrev pludselig 'Mauro, vi (Maxi Lopez og Wanda) skal på en tur til de æoliske øer med Gonzalo Bergessio og hans hustru. Vil du med? Selvfølgelig havde jeg lyst. Da jeg lå alene på båden og hørte reggae, kom Wanda pludselig hen og satte sig ved siden af mig - uden at blive forlegen overhovedet. På det tidspunkt syntes forholdet mellem hende og Maxi at gå mod et brud, skriver han.

De to indledte et forhold, der siden fik hende til at gå fra Maxi Lopez mod slutningen af 2013. Mindre end et halvt år senere blev Wanda Nara gift med Mauro Icardi.

De to har siden været ganske fremtrædende på især de sociale medier med alverdens opdateringer. Blandt andet har Icardi vist billeder af sine tatoveringer af Maxi Lopez' tre børns navne, hvilket ikke just var i Maxi Lopez' smag.

Sammen har Wanda Nara og Mauro Icardi en lille pige fra 2015.

Flere gange har Icardi og Lopez mødtes i Serie A. Lige siden har Maxi Lopez nægtet at give hånd til sin tidligere gode ven. Lopez har tilmed tabt en sag i retten om forældremyndighed over de tre børn.

Maxi Lopez foretrækker at holde sig på sine ædlere dele end at give Icardi hånden. (Foto: AP)
Maxi Lopez foretrækker at holde sig på sine ædlere dele end at give Icardi hånden. (Foto: AP)
 

I øvrigt er Inters mere rabiate fans Curva Nord rasende på Icardi og kræver, at han får flået anførerbindet af som konsekvens af en passage i bogen.

- Icardi, du er færdig! Hvorfor denne form for fiktion? Vi er forfærdede, den bog er tåbelig, og i forhold til den episode er der kun løgne i bogen, skriver fangruppen i en pressemeddelelse.

De refererer til en episode i bogen, hvor Icardi gengiver et møde med fansene efter et Inter-nederlag til Sassuolo i februar 2015. Her smed han sammen med Freddy Guarín sin trøje ud til fansene. Den trøje kom dog hurtigt igen, hvilket dengang fik Icardi til at kalde fansene grimme ting. Noget han senere fortrød og undskyldte for.

I bogen fortæller han, at trøjen oprindeligt var endt hos et barn, men at fansene tog trøjen fra barnet og smed den retur til ham.

- Vi beder bare om ærlighed, mens han udstiller os som truende figurer...der er tydeligvis noget galt i hans hoved. Et individ som ham fortjener ikke anførerbindet.

På trods af diverse uvenskaber udenfor, går det glimrende for Icardi på banen.

Han er noteret for seks mål i otte ligakampe for storholdet fra Milano.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+