Makienok sørger: Det kom som et chok

Simon Makienok udtrykker sig nu offentligt om chokket i forbindelse med moderens død

Simon Makienok er i sorg over sin mors død (Foto: ANSA)
Simon Makienok er i sorg over sin mors død (Foto: ANSA)

Simon Makienoks skifte til Palermo har ikke været den ventede succes, og også uden for banen er det en svær tid for den tidligere Brøndby-angriber.

I sidste uge døde den 24-årige angribers mor, Kate Makienok, og den italienske klub var hurtigt ude for at kondolere.

- Præsident Maurizio Zamparini, den tekniske stab, det ledende personale og hele holdet i Palermo udtrykker deres medfølelse med Simon Makienok og dennes familie, efter at danskerens mor er død, skrev klubben.

Simon Makienoks mor af afgået ved døden. (Foto: ANSA) Italiensk fodbold Ramt af tragedie: Makienoks mor er død

Nu er Simon Makienok også selv klar til at kommentere på tragedien, der ramte hans blot 54-årige mor.

- Det er med den dybeste sorg i hjertet og mest uvirkelige følelse, at jeg på vegne af min bror & jeg bliver nød til at skrive denne besked. Som de fleste måske allerede ved, sov vores mest fantastiske, bedste, smukke & højest elskede mor ind i onsdags, skriver Makienok på sin Facebook-side.

- Det kom som det mest ubeskrivelige chok, at vi har & stadig er fuldstændig nede. Som alle der kender os ved, har vi altid været utrolig tæt med vores mor og derfor gør det her så umenneskeligt ondt på os, skriver Makienok.

Ibi Makienok har tidligere talt om den store sorg ved at miste sin mor. Nu har Simon Makienok også mistet sin. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto) Danske kendte Ibi i dyb sorg over familietragedie

- Vores mor var det mest livsglade menneske, som elskede livet og elskede alle folk omkring sig. Hun elskede at hjælpe folk & hun elskede at gøre andre folk glade og noget godt. Hun var den bedste mor nogen, nogensinde kunne ønske sig og det var ikke kun for Chris og jeg hun var det, men for alle vores venner & familie ligeså, lyder det.

Makienok takker alle, der har sendt tanker, beskeder & blomster i den svære tid og vil blive meget rørt, hvis dem der har kendt hende dukker op til begravelsen på tirsdag 10. marts i Næstved.

Også Simon Makienoks kone, Ibi Makienok, er trist.

Makienok kan vist godt fortsætte med at sippe til den italienske kaffe på tribunen. Spilletid bliver det næppe til (Foto: Ansa) Italiensk fodbold Bliver i Palermo - Makienok satser på sommersalg

- Livet er skrøbeligt. Mennesker er stærke. Vi halter, men vi går i lyset. Min svigermor var et kærligt, empatisk og vidunderligt menneske. Jeg vil altid savne hende, skriver den 40-årige tv-værtinde således om et symbolsk billede af en engel på sin Instagram-profil.

Kate Makienok drev til dagligt sin egen wellness-klinik i Næstved, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger var det en kunde, der fandt hende død, mens hun var i forretningen.

Ibi og Simon Makienok blev gift i Holmens Kirke i starten af september (Foto: Tariq Mikkel Khan) Italiensk fodbold Ibi fnyser over Palermo: Karriere-mord på Simon!

8 kommentarer
Vis kommentarer