Mancini er sur over Inter-nederlag

Inter Milans træner, Roberto Mancini, lagde ikke skjul på, at han var sur over Inter Milans skuffende nederlag mød Udinese søndag

Roberto Mancini (Foto: AP)
Roberto Mancini (Foto: AP)

Inter Milan måtte søndag indkassere et skuffende 2-1-nederlag, da de mødte Udinese i den italienske Serie A.

Og Nederlaget kunne være undgået, det var nemlig en dårlig tilbagelægning fra Rodrigo Palacio, som gav Cyril Thereau chancen for at bringe Udinese foran 2-1, og den mulighed missede han ikke.

Derfor var det en sur Roberto Mancini, som mødte den italienske presse efter det skuffende nederlag.

Roberto Mancini har stået i spidsen for Inter i tre kampe i denne omgang. (Foto: AP) Italiensk fodbold Bortvist Mancini: Vil ikke spilde ord på dommeren

Bayern München-Dortmund er Tyskland dyreste kamp, men den største kamp i Spanien og England indeholder flere penge i trupperne (Foto: AP) Spansk fodbold Her er verdens dyreste fodboldkampe

- Jeg er sur over dette nederlag, siger Roberto Mancini til Sky Sport Italia efter det skuffende nederlag, hvor han dog ikke lagde skjul på, at nederlaget i hvert fald ikke skyldes en lad indstilling fra spillernes side.

- Vi kan ikke gøre noget i øjeblikket. Gutterne arbejder hårdt, og vi er bare nødt til at smøge ærmerne op og fortsætte.

- Vi spillede godt i første halvleg, vi havde en masse chancer, og vi kunne have scoret mere end det ene mål. Vi startede også fint i anden halvleg, men så løb vi ind i en periode på et kvarter, hvor Udinese overtog kampen, lyder det fra Mancini.

Nederlaget betyder at Inter efter de første 14 kampe i Sæsonen kun har høstet 17 point, hvlket er det laveste antal siden sæsonen 1946/47-sæsonen, hvor de efter lige så mange kampe kun kunne skrive 12 point på Serie A-kontoen.

0 kommentarer
Vis kommentarer