Medie: Balotelli fyret

Den italienske stjerne er røget i unåde i Brescia, der ikke ser anden udvej end en fyreseddel

Mario Balotelli er endnu engang havnet i problemer. Arkivfoto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix
Mario Balotelli er endnu engang havnet i problemer. Arkivfoto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Mario Balotelli skal finde sig en ny arbejdsgiver.

Det står klart efter, at den italienske Serie A-klub Brescia angiveligt har fyret ham med øjeblikkelig virkning. Det skriver La Gazzetta dello Sport.

Fyringen af den kontroversielle angriber kommer i kølvandet på en længere periode, hvor 29-årige Balotelli ikke har fulgt klubbens retningslinjer.

Blandt andet udeblev han fra holdets træning i hele ti dage, selvom han var pålagt at skulle holde formen ved lige med de øvrige holdkammerater under coronapandemien.

Men her stopper den udskældte italiener ikke med at gå sine egne veje i stedet for at høre efter, hvad klubben beder ham om.

For Balotelli valgte i sidste uge at droppe endnu en træning i Brescia, og det har nu fået bægeret til at flyde over hos den italienske klub. Klubben har derfor valgt at smide Balotelli på porten med det samme og ophæve hans kontrakt.

Mario Balotelli må have rigeligt at tage sig til hovedet for i øjeblikket. Arkivfoto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix
Mario Balotelli må have rigeligt at tage sig til hovedet for i øjeblikket. Arkivfoto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix

En stor fejl
Brescias ejer, Massimo Cellino, er da også alt andet end tilfreds med Balotellis opførsel i den tid, han har været i klubben.

Massimo Cellino mener blandt andet, at det var en stor fejltagelse, at klubben overhovedet valgte at skrive kontrakt med den kontroversielle angriber.

- Han kommer ikke til træning, og han virker ikke særlig dedikeret i forhold til sin fremtid i klubben. Lad os sige det sådan, udtalte Brescia-ejeren tilbage i maj til BBC og tilføjede:

- Jeg tror, vi begge begik en fejl. Balotelli fik en kontrakt i Serie A, men han kommer ikke til at have en kontrakt i Serie B. Så hvis vi rykker ned, vil Balotelli ikke have en kontrakt hos os, lød det fra Massimo Cellino, der allerede her antydede, at Balotelli snart ville være fortid i klubben.

Mario Balotelli kom til Brescia i sommeren 2019. Han nåede blot at spille 19 kampe i Serie A for klubben.

Skandale efter skandale
Skal man ridse Mario Balotellis mange skandaler gennem tiden op, er listen utrolig lang. Han har således skabt utroligt mange negative overskrifter i medierne for sine kontroversielle handlinger.

På listen over dumheder hos italieneren tæller blandt andet en sexskandale, hvor han gik i seng med en supermodel, mens kæresten lå og sov nedenunder.

Heller ikke det famøse natteliv har den farverige angriber kunnet holde sig væk fra. I 2012 blev han således afsløret i at have været på stripklub i Liverpool blot 48 timer før en kamp, da han spillede i Manchester City.

Balotelli står til 'strip-straf'

På selve banen har Balotelli også været involveret i en række bizarre situationer, hvor han har skabt negative overskrifter.

Alle husker vel kampen mellem Manchester United og Manchester City tilbage i 2011, hvor den 29-årige italiener hev trøjen over hovedet og bar en trøje under klubdragten, hvor der stod 'Why Always me?'

Mario Balotelli har til gengæld en række store klubber på sit CV. Han har således optrådt for store klubber som Inter, AC Milan, Liverpool og sidst man ikke mindst Manchester City.

Dokument afslører: FCK i stor corona-bommert

Ekspertens råd: Her er klubben, du skal satse på

Gravesen: Det fortryder jeg mest

Afslører hemmeligt møde med Solskjær