Medie: Det har kostet kassen

Det har haft en markant konsekvens for Inters regnskab, at de italienske mestre blev nødt til at lade Christian Eriksen gå gratis.

Det kan ses på bundlinjen, at Inter måtte opgive Christian Eriksen. Foto: Ritzau Scanpix
Det kan ses på bundlinjen, at Inter måtte opgive Christian Eriksen. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

Christian Eriksen ser heldigvis ud til at fortsætte karrieren, men desværre for Inter bliver det ikke i Serie A, hvor danskeren ikke må spille med sin indopererede ICD-enhed.

Inter og Christian Eriksen aftalte i december at ophæve danskerens kontrakt, og det er en aftale, der har fået økonomiske konsekvenser for begge parter. Eriksen måtte således sige farvel til sin høje løn, mens Inter gav afkald på den videresalgsværdi, som Christian Eriksen repræsenterede for klubben.

Og ifølge blandt andre Football Italia har Inter meldt ud, at Christian Eriksens exit betyder et tab på 15,3 millioner euro i regnskabet, svarende til over 113 millioner kroner. Til gengæld skal Inter altså ikke betale Christian Eriksen løn i de kommende år.

Inter betalte omtrent 150 millioner kroner for Christian Eriksen, da Milano-klubben hentede danskeren i Tottenham i januar 2020. Eriksens kontrakt med Inter løb til sommeren 2024.

Christian Eriksen fortsætter sandsynligvis karrieren i Brentford, hvilket Tipsbladet har talt med BBC om. Det kan du læse om her.

Nu taler Eriksen: - En perfekt løsning

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+