Medie: Makienok på plads i Molde

Simon Makienok bytter Palermo ud med Molde. Aftalen er på plads, skriver italiensk medie.

Simon Makienok skal til Norge, hvis historien taler sandt. (Foto: Jens Dresling)
Simon Makienok skal til Norge, hvis historien taler sandt. (Foto: Jens Dresling)

Simon Makienok kan godt finde flyttekasserne frem. Inden længe flytter han fra Sicilien, hvor opholdet i Palermo ikke har levet op til forventningerne, siden han kom til klubben fra Brøndby. Næste skridt bliver Norge og mesterklubben Molde, skriver Tuttomercato.

Det italienske medie skriver i en kort artikel, at Simon Makienok forlader Palermo til fordel for Molde, der i 2015 skal forsøge at kvalificere sig til Champions League. Historien melder ikke noget om de nærmere detaljer i transferen, som altså angiveligt er forhandlet på plads, men der bliver sandsynligvis tale om en lejeaftale. Om den gælder frem til sommer eller for hele året er uvist.

Simon Makienok har også været sat i forbindelse med IFK Göteborg, men svenskerne afviste hurtigt, at man forhandlede med Palermo. I Danmark er alle døre undtagen den til Brøndby lukket for angriberen, da han allerede har repræsenteret to klubber i denne sæson. Hverken Brøndby eller Makienok har dog offentligt givet udtryk for, at de kunne have interesse i at slå pjalterne sammen igen.

Molde vandt Tippeligaen med hele 11 point ned til Rosenborg på andenpladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer