Medie: Zidane tager med Ronaldo til Juventus

Zinedine Zidane bliver ifølge et spansk medie en del af Juventus’ sportslige ledelse

Zidane og Ronaldo krammer efter en Champions League triumf. Foto: Manu Fernandez/AP.
Zidane og Ronaldo krammer efter en Champions League triumf. Foto: Manu Fernandez/AP.

Kort efter Real Madrids tredje Champions League-sejr på stribe valgte Zinedine Zidane højst overraskende at stoppe som cheftræner i den spanske storklub.

Det gjorde han umiddelbart uden at have udset sig et anden job, men nu forlyder det, at franskmanden er på vej til Juventus, hvor han også tilbragte en stor del af sin aktive karriere som spiller.

Det rapporterer spanske Libertad Digital.

Zidane er ifølge mediet på vej til den italienske storklub, hvor han vil få en anden rolle end den, han havde i Real Madrid. For mens han var cheftræner i Real Madrid, vil han i stedet indtage en rolle i den sportslige ledelse hos Juventus.

Han vil efter sigende træde til i oktober, hvor han vil arbejde sammen med Juventus' sportschef Fabio Paratici.

Skulle Zidane ende med at tage til Juventus, vil han blive genforenet med Cristiano Ronaldo, der har taget turen fra Madrid til Torino denne sommer.

Foto: AP Premier League Massiv stikpille til verdensmestrene: - Frankrig spillede ikke fodbold

Cahill i en af sine sidste kampe for Socceroos. Foto: Tim Ireland/AP. Intl. fodbold Efter 14 år i trøjen: Landsholds-legende trækker sig tilbage

Efter kampen mod Danmark viste Danijel Subatic den trøje frem, som altid bærer under sin målmandstrøje. Vennen Hrvoje Custic døde for lidt over ti år, og Subatic lagde den sidste aflevering til ham. Foto: Lui Siu Wai/Ritzau Scanpix Sport og Spil Kroatisk VM-helts store tragedie: Så sin ven dø på banen

23 kommentarer
Vis kommentarer