Milan ansætter fyrede Inzaghis ven som ny cheftræner

Serberen Sinisa Mihajlovic er blev ansat som ny cheftræner i AC Milan. Han har fået en toårig kontrakt.

Mindre end en time efter, at AC Milan offentliggjorde, at cheftræner Filippo Inzaghi var blevet fyret, har klubben afløseren på plads.

Og som forventet er det serberen Sinisa Mihajlovic, som skal forsøge at genrejse den falmende storklub i italiensk fodbold.

Milan oplyser på klubbens hjemmeside, at man har indgået en toårig aftale med Mihajlovic, der de seneste to år har stået i spidsen for ligakonkurrenterne Sampdoria.

Den 46-årige serber spillede som aktiv omkring 15 år i Serie A for klubber som Roma, Sampdoria, Lazio og Inter, ligesom hans hidtidige trænerkarriere også er foregået i støvlelandet kun afbrudt af en afstikker som serbisk landstræner.

Filippo Inzaghi er fortid som træner i Milan (Foto: AP) Italiensk fodbold Skrantende Milan fyrer cheftræner Inzaghi

Mihajlovic kommer med et cv, der tæller 156 Serie A-kampe som træner, mens det blev til blandt andet ni VM-kvalifikationskampe i trænersædet for hjemlandet Serbien.

Som spiller var Sinisa Mihajlovic kendt som en hårdtspillende forsvarer, der desuden var frygtindgydende som frisparksskytte.

Han overtager tøjlerne fra Filippo Inzaghi, der ifølge Milans hjemmeside lidt kuriøst er blandt Mihajlovic' venner fra tiden i italiensk fodbold.

Den nye serbiske træner skal nu forsøge at få holdet til at præstere langt bedre end den 10.-plads, det blev til i sidste sæson.

1 kommentar
Vis kommentarer