Milan køber landsholdsspiller for 150 millioner

Milan har hentet den italienske landsholdsspiller Bertolacci til klubben efter at have købt ham af to andre italienske klubber

AC Milan bliver forstærket af Andrea Bertolacci (Foto: AP)
AC Milan bliver forstærket af Andrea Bertolacci (Foto: AP)

For 150 millioner kroner har Milan nu afsluttet handlen om Andrea Bertolacci fra Roma. Det oplyser Milan på deres egen Tv-kanal Milan Channel efter det obligatoriske lægetjek var overstået.

Indtil sidste uge var Bertolacci på en delejerskabsaftale mellem Roma og Genoa, men Milan har nu både købt rettighederne fra de to klubber, så den italienske landsholdsmidtbanespiller nu rykker til Milano.

Andreas Christensen (nummer to fra højre) er ønskespilleren i Gladbach (Foto: Lars Poulsen) Premier League Storklubs sidste ønske: Giv os dansk U21-profil

Selv er Andrea Bertolacci glad for skiftet. Det siger han til Milan Channel.

- Jeg er kommet til en meget vigtig klub. Jeg kan ikke vente med et komme i gang her. Milan har altid været nummer ét for mig. Jeg ønskede virkelig at komme til den her klub, og klubben har allerede vist stor kærlighed til mig, siger den nye Milan-spiller.

Bertolacci peger også på, at det er et stort projekt, som han bliver en del af efter et par svære sæsoner for Milan. Nu skal klubben genrejses.

Kontrakten mellem Milan og Bertolacci er på fire år.

Husker I Milans 4-0-sejr mod Arsenal:

0 kommentarer
Vis kommentarer