Milan meldes enige med Zlatan-afløser

AC Milan vil ikke miste Serie A-guldet på grund af skader og henter ny angriber

Mario Mandzukic meldes enig med Milan om en aftale det næste halve år. Foto: Lars Poulsen
Mario Mandzukic meldes enig med Milan om en aftale det næste halve år. Foto: Lars Poulsen

Barcelona, Sevilla, Valencia, Real Sociedad og Real Madrid. Se de spanske storhold i Copa del Rey lige her (+).

AC Milan har ikke vundet det italienske medsterskab siden 2010/2011-sæsonen, men i år er man tilbage i guldkampen, og så skal skader ikke ødelægge det.

På det seneste har den aldrende stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic siddet ude med en skade, så nu går Milan efter en afløser på den plads, som kan spille, når svenskeren skal have et hvil.

Transferguruen Fabrizio Romano har på Twitter fortalt, at 34-årige Mario Mandzukic er en mulighed som supplement, og nu melder flere medier, blandt andre Calciomercato, at kroaten og hans agent er blevet enige med Milan.

Der skulle være tale om aftale gældende for de næste seks måneder, og der skal ikke betales transfersum, da Mandzukic har været klubløs siden sommer, hvor han brød kontrakten med Al Duhail i Qatar.

Mandzukic har tidligere spillet i klubber som Juventus, Atlético Madrid og Bayern München.

AC Milan fører Serie A med tre point ned til Inter, seks til Roma - og syv til Juventus, der dog har spillet en kamp færre.

Zlatan Ibrahimovic er Milan-topscorer med 10 mål, men er overgået af både Ciro Immobile, Romelu Lukaku og Cristiano Ronaldo.

Paris SG er det hold i de fem store ligaer, der forsøger flest driblinger pr. kamp. Foto: CHARLES PLATIAU/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Her er Europas driblekonger

6. maj 2018 sagde Arsene Wenger farvel efter 22 år - skal han nu tilbage? Foto: Matt Dunham/Ritzau Scanpix Premier League - Hent Arsène Wenger til Arsenal

Pickford skader van Dijk med en vanvidstackling. Foto: Peter Byrke/Ritzau Scanpix Premier League Erkender fejl i vanvidstackling

Lionel Messi skal forlænges, så han kan spille på det nye stadion ved jubilæet i november 2024. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold To drømme: - Messi bliver nemmest

 

0 kommentarer
Vis kommentarer