Mirakel-manden: - Gør det ikke for at ydmyge

Atalanta har imponeret med sin sprudlende offensiv og er fortsat med i kampen om trofæerne i Serie A og CL. Bagmanden for opturen er træner Gian Piero Gasperini

- Vi forbereder os på at møde Paris Saint-Germain, men vi vil også kæmpe til det sidste i Serie A, siger Gian Piero Gasperini ifølge AFP. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters
- Vi forbereder os på at møde Paris Saint-Germain, men vi vil også kæmpe til det sidste i Serie A, siger Gian Piero Gasperini ifølge AFP. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters

De må knibe sig selv i armen i Bergamo for tiden.

Fodboldklubben Atalanta er fortsat med i den coronaafbrudte Champions League og ligger efter tirsdagens 6-2-sejr over Brescia på andenpladsen i Serie A.

Der er seks point op til Juventus, som har spillet en kamp mindre, mens Paris Saint-Germain venter i Champions League-kvartfinalen 12. august.

Bestræbelserne på at jagte en topplacering i ligaen kan hjælpe holdet på dets videre færd, mener Atalanta-træner Gian Piero Gasperini.

- Vi forbereder os på at møde Paris Saint-Germain, men vi vil også kæmpe til det sidste i Serie A, siger han ifølge AFP.

- Jeg tror, at den bedste måde at forberede os til 12. august er at yde det maksimale i de sidste fem ligakampe.

Det er særligt offensiven, der har kendetegnet Atalantas imponerende sæson. I ligaen har holdet scoret hele 93 mål, og det er 26 mål mere, end Juventus har præsteret.

- Vi gør det ikke for at ydmyge modstanderen, men vi forsøger at spille vores spil.

- Vi havde allerede en god offensiv sidste år. I denne sæson har vi overgået os selv ved at score mange flere mål med mange flere spillere.

- Vi er vokset af at være med i Champions League, siger Gian Piero Gasperini.

Juventus kan onsdag aften udbygge forspringet til Atalanta til ni point i udekampen mod Sassuolo.

Også Juventus er fortsat med i Champions League og skal forsøge at besejre Lyon samlet over to kampe for at nå til turneringens finalestævne.

På grund af coronaudsættelsen skal Champions League afgøres som et Final 8-stævne i Lissabon-området i Portugal fra 12. til 23. august.

Alle opgør afvikles over en enkelt kamp modsat normalt, hvor der er returkampe i alle runder undtagen finalen.

Tre mesterskaber på seks sæsoner. FC Midtjylland er blandt de helt store i dansk fodbold. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil FC Midtjylland-boss stikker til FCK: Ståles onemanshow

Sport og Spil Fodboldens mest magtfulde kvinde

Se også: Kan blive den dyreste nogensinde

Se også: Nøgen med tvillingesøster: Gravide på samme tid

0 kommentarer
Vis kommentarer