Annonce:
Annonce:

Mourinho tordner: - Den værste i min karriere

José Mourinho lagde ingen fingre imellem, da Roma-bossen satte ord på dommerens præstation i kølvandet på 1-1-kampen imod Monza

José Mourihno fælder en hård dom over den italienske dommer Daniele Chifri i kølvandet på hans præstation i 1-1-kampen mellem Monza og Roma. Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix
José Mourihno fælder en hård dom over den italienske dommer Daniele Chifri i kølvandet på hans præstation i 1-1-kampen mellem Monza og Roma. Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

José Mourinho har for vane ikke at pakke tingene ind. Er portugiseren utilfreds med noget, plejer det normalt at larme en del.

Onsdag aften var ingen undtagelse, da Roma-bossen udtrykte sig i yderst bramfri vendinger om den italienske dommer Daniele Chiffi.

Han havde netop dømt det uafgjorte møde mellem Monza og hovedstadsklubben, og det var - efter Mourinhos opfattelse - ikke gået særlig godt. Faktisk overhovedet ikke.

Det skriver flere medier, heriblandt Gazzetta dello Sport, som bringer Mourinhos frustration for fuld udblæsning.

- Han er den værste dommer, jeg har mødt i min karriere. Han havde ikke megen indflydelse på resultatet, men har klare mangler. Teknisk set er han forfærdelig, han er ikke empatisk, han bygger ingen relation til nogen og giver et rødt kort til en spiller, som glider, fordi han er dødtræt i det 96. minut, siger Mourinho.

Annonce:

Det sidste punkt i den problemudredning var en klar henvisning til udvisningen af Zeki Celik, der fik sit andet gule kort dybt inde i overtiden, efter forsvarsspilleren kolliderede med værternes Matteo Pessina.

At Roma måtte spille de sidste sekunder i undertal, fik dog ikke konsekvenser for resultatet. På det tidspunkt var stillingen allerede 1-1, som også blev slutfacit.

I forhold til Mourinhos udbrud efter kampen, er der imidlertid kun sat et komma. Således skriver italienske Sky Sport, at der er åbnet en sag imod manageren grundet kommentarerne om dommeren.

Det ene point efterlader Roma på en aktuel syvendeplads i Serie A, og de står dermed lige uden for døren til det rum, som byder på kvalifikation til internationale turneringer i den kommende sæson.

Man er dog á point med AC Milan, der har foden inde i det europæiske selskab, mens der blot er to point op til Inter på den fjerdeplads, som udløser en entrébillet til Champions League.

Der resterer fem runder af Serie A, og allerede torsdag aften kan Napoli sikre sig mesterskabet, hvis de får point ud af mødet med Udinese.

Anis Slimane leverede en vild peptalk i pausen i kampen mellem Brøndby og FCK i sidste weekend. Hør den og andre legendariske peptalks i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: