Annonce:
Annonce:

Napoli og Milan smider point inden Champions League-brag

Napoli spillede 0-0 mod bundholdet Verona, og AC Milan uden Simon Kjær fik 1-1 hos Bologna

Victor Osimhen var tilbage i aktion for Napoli efter en skadespause og var tæt på scoring mod Verona. Foto: Ciro De Luca/Reuters
Victor Osimhen var tilbage i aktion for Napoli efter en skadespause og var tæt på scoring mod Verona. Foto: Ciro De Luca/Reuters
Annonce:
Følg Fodbold

Der var fokus på returkampen i Champions League mellem Napoli og AC Milan, da de italienske tophold lørdag var i aktion.

Flere profiler fik pause, og Napoli fik kun 0-0 hjemme mod Oliver Abildgaard og Verona, mens Milan uden Simon Kjær spillede 1-1 hos Bologna.

For Napoli er skaden til at overse. Syditalienerne har fortsat et stort forspring i tabellen. 14 point har duksen ned til sin nærmeste forfølger, Lazio.

Faktisk var lørdag ganske positiv for Napoli. Topscorer Victor Osimhen vendte således tilbage efter tre kampe ude med skade.

Nigerianeren kom ind efter 73 minutter og var straks meget synlig. Efter 83 minutter bankede han bolden på overliggeren og viste, at han kan blive en afgørende figur på Stadio Diego Armando Maradona tirsdag.

Luciano Spalletti skiftede ud på fem pladser i forhold til 0-1-nederlaget i Milano og lod blandt andre Khvicha Kvaratskhelia starte på bænken sammen med Osimhen.

Annonce:

Det kunne ses i en kamp, der ikke bød på specielt mange chancer. Abildgaard spillede for første gang siden ankomsten til Verona 90 minutter i motorrummet. Tidligere havde han fået fire indhop.

For Milan er pointtabet lidt mere kostbart, da holdet er indblandet i en tæt kamp om top-4-pladserne i Serie A.

Milan lod også flere profiler hvile, og Simon Kjær stod helt over.

- Det er hårdt at spille hver tredje dag. Jeg valgte de spillere, der havde mest fysisk og mental energi og hvilede de, der formentligt starter mod Napoli, siger Milan-træner Stefano Pioli til DAZN.

Inter kunne have overtaget Milans fjerdeplads, men brændte en stribe chancer og tabte 0-1 til Monza, der havde Christian Gytkjær på bænken.

Også Inter spiller returkamp i Champions League i næste uge. Onsdag har holdet en 2-0-føring med til returkampen mod Benfica på hjemmebane.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: