Napoli-præsident rasende efter exit

Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, er rasende på Napoli-spillerne, efter de onsdag aften tabte Coppa Italia-semifinalen til Lazio

Napoli røg ud af Coppa Italia i aftes (Foto: AP)
Napoli røg ud af Coppa Italia i aftes (Foto: AP)
Napoli måtte onsdag aften se sig besejret i semifinale-returopgøret, hvor Lazio løb med en 1-0-sejr på Napolis hjemmebane og dermedsikrede sig en samlet 2-1-sejr og en plads i Coppa Italia-finalen mod Juventus. Og det nederlag er ikke blevet taget godt imod fra Napolis præsident, Aurelio de Laurentiis.


Se også: Liverpool-flop knaldet for butikstyveri

- Vi har en forpligtigelse overfor vores fans, som er meget utilfredse i øjeblikket, siger De Laurentiis til Sportitalia.

- Fra i da og indtil slutningen af sæsonen, der er skal vi ændre kurs, og de spillere som ikke er i stand til at ære den fodboldtrøje, de bærer, de må forsvinde fra klubbens træninger. Jeg håber det kan fungere som et vendepunkt og banke noget stolthed ind i dem. Vi har leveret nogle tarvelige præstationer på det seneste, som ikke er Napoli værdigt, siger De Laurentiis.

I de seneste fem kampe har Napoli hentet to uafgjorte resultater og kun formået at score et enkelt mål undervejs.

Cristiano Ronaldo har karantæne i Real Madrids næste kamp (Foto: AP) Spansk fodbold - 9. apr. 2015 - kl. 06:41 Real undrer sig: Ronaldo får karantæne for skuespil

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere