Annonce:
Annonce:

Nicklas Bendtner på ubehagelig liste

Nicklas Bendtner er havnet på en noget uheldig liste i den anerkendte italienske sportsavis Gazzetta dello Sport. Den danske angriber er nemlig en af 10 spillere, der ifølge mediet har floppet som nyindkøb i Juventus de sidste fem år

Nicklas Bendtners tid i Juventus-trøjen huskes ikke for gode ting i Italien (Foto: AP)
Nicklas Bendtners tid i Juventus-trøjen huskes ikke for gode ting i Italien (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner kom til Juventus i slutningen af sommer-transfervinduet i sæsonen 2012/2013 som en nødløsning. Og i løbet af et år i det italienske fik Bendtner blot 11 kampe for den italienske storklub, men det blev hverken til mål eller assist for danskeren, der alligevel kunne lade sig kåre som italienske mester.

En Juventus-fan spurgte klubbens sportsdirektør Giuseppe Marotta i efteråret 2012 i København - i forbindelse med Juventus Champions League-opgør mod FC Nordsjælland - om den danske angriber var den topspiller, klubben havde ledt efter.

Det fik sportsdirektøren til at grine, hvilket mere end insinuerede, at Moratta ikke ligefrem anså Bendtner som værende en klasseangriber.

Annonce:

Og nu forholder det sig desværre sådan, at landsholdets målfarlige angriber er havnet på en mindre fornøjelig liste. Gazzetta dello Sport har nemlig lavet en liste over de 10 værste spillerindkøb af 'Bianconeri' siden 2010.

FCK's nytårskup: Vil hente Nicklas Bendtner

Artiklen er sat op som et slideshow, hvor man kan læse, hvorfor hver enkelt spiller er havnet på listen. Bendtner figurerer på første side af slideshowet, inden det overhovedet er gået i gang. Her får man en kort introduktion til listen, hvor avisen blandt andet skriver, at storklubben har foretaget dumme køb de sidste år, selvom man er blevet mestre fire sæsoner i træk.

Nicklas Bendtner sammen med Sebastian Giovinco (tv.) og Mirko Vucinic (th.)
Nicklas Bendtner sammen med Sebastian Giovinco (tv.) og Mirko Vucinic (th.)
 

Den italienske avis begrunder Bendtners plads på floplisten ved at skrive følgende:

- Efter at have mislykket med at hente Robin van Persie, Luis Suarez og Edin Dzeko i løbet sommerens transfervindue i 2012, var det ikke nogen overraskelse, at Conte (Antonio) og den midlertidige træner Massimo Carrera ikke ligefrem var overlykkelige:

Annonce:

- Han er åbenlyst ikke den topspiller, vi var efter, men vi havde brug for forstærkninger, sagde den midlertidige træner Carrera, der udfyldte trænerrollen for Conte, der havde fået karantæne efter at være blandet ind i en matchfixing-sag.

Avisen skriver videre, at han trænerteamet ikke ligefrem blev lykkeligere af at opdage, at Bendtner ankom ude af form og overvægtig.

- Efter kun 11 kampe uden mål var Juventus glade for at se Bendtner forlade klubben.

Af andre spillere, der var med på listen, kan følgende nævnes: Nicolas Anelka, Lucio,Milos Krasic, Eljero Elia, Marco Motta og Jorge Martinez.

Zlatan kan købe Danmarks landshold: Så stinkende rig er han

Juventus har solgt nul Bendtner-trøjer

Så meget tjener alle landsholdsstjernerne

TV: Husker du Bendtners første Champions League-kasse? Se den herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: