Nyindkøbt Juventus-stjerne ude i flere måneder

Juventus er hårdt ramt af skader inden sæsonstarten i Italien. Både midtbanen og forsvaret lider efter Khediras slemme skade søndag

Sami Khedira fejrer her VM-guld med kæresten Lena Gercke - siden er hun blevet ex-kæreste, og Khedira er nu skadet i sin nye klub (Foto: AP)
Sami Khedira fejrer her VM-guld med kæresten Lena Gercke - siden er hun blevet ex-kæreste, og Khedira er nu skadet i sin nye klub (Foto: AP)

Juventus hentede tidligere på sommeren tyske Sami Khedira på en fri transfer fra Real Madrid, men i testkampen frem mod den kommende sæson mod Marseille måtte Khedira bæres fra banen efter lang tids behandling på banen.

Det viser sig nu, at der venter den nye Juventus-midtbanespiller en lang pause. Det skriver Juventus i en pressemeddelelse.

- Sami Khedira bliver sat ud af spillet i omkring to måneder. Det viser en lægeundersøgelse, som viser en andengradsskade i en muskel i hans højre lår, siger klubben.

Se også: Juventus henter verdensmester i Real Madrid

Det betyder, at Juventus nu er en lille kattepine på midtbanen, hvor de tidligere på sommeren har mistet Andrea Pirlo og Arturo Vidal, mens Kwadwo Asamoah er ude med en skade.

I den italienske presse er man derfor allerede begyndt, at spekulere i, hvordan Juventus kommer igennem de problemer, som de kan få på midtbanen. Tuttosport har eksempelvis en historie om, at Barcelonas Mascherano kunne være en mulighed på midtbanen.

I forsvaret er der også problemer, da både Giorgio Chiellini og Andrea Barzagli også er ude, som betyder, at de nu kun harBonucci, Rugani og Caceres til rådighed.

2 kommentarer
Vis kommentarer