Officielt: Carlos Bacca til AC Milan

AC Milan vinder slaget om Carlos Bacca, der skifter til San Siro, hvis han består lægetjekket.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Flere spillere har været nævnt hyppigt denne sommer i forbindelse med transfer. En af dem er Sevilla-angriberen Carlos Bacca, der har været rygtet til de fleste topligaer i Europa. På det seneste har interessen været kogt ned til to hold, hvor AC Milan og AS Roma var i krig om den colombianske profil.

Torsdag kunne både Sevilla og AC Milan melde, at man har indgået en aftale om en transfer. Carlos Bacca skriver med Serie A-traditionsklubben på den betingelse, at han består det obligatoriske lægetjek i Milano. Dette ventes dog at blive en formalitet for angriberen, der har vundet Europa League i to år i træk:

- Sevilla FC har torsdag indgået en aftale med AC Milan omkring et skifte for Carlos Bacca. Det er dog betinget af lægetjekket. Carlos har været del af Sevilla i to sæsoner, hvor han har været en stor faktor i vores succes i Europa League. Vi ønsker Carlos al held og lykke med fremtiden, skriver Sevilla i en pressemeddelelse, mens også AC Milan bekræfter aftalen.

AC Milan ventes at have betalt den frikøbsklausul, Carlos Bacca havde i sin kontrakt. Denne lød på 30 millioner euro, men det en sum, som spanierne ikke har oplyst bekræftet.

Den colombianske landsholdsspiller har optrådt 108 gange for Sevilla, hvor han har scoret imponerende 49 mål. Bacca har desuden lavet 22 assists.

0 kommentarer
Vis kommentarer