Officielt: Italienere henter Eto'o

Sampdoria bekræfter med et billede på Twitter, at klubben har hentet Samuel Eto'o til klubben

I Serie A-klubben Sampdoria har man sikret sig en stor aftale. Rutinerede Samuel Eto'o skifter til klubben fra engelske Everton, bekræfter Sampdoria med et billede på Twitter lørdag aften.

En aftale på 18-måneder blev forleden rapporteret, men efterfølgende er forhandlingerne gået i stå.

Nu kan italienerne dog byde velkommen til den tidligere FC Barcelona og Chelsea-stjerne. På sin officielle Twitter-konto kan man se en storsmilende Samuel Eto'o iført en Sampdoria trøje med tilhørende tekst:

- Det første smil fra Eto'o som Sampdoria-spiller. Billedet er taget mod enden af spillerens besøg, og alt han nu venter på er sin officielle introduktion i klubben, skriver Serie A-klubben.

Trods aftalen beder Sampdoria-træner Siniša Mihajlović dog sin trup om fokus:

- En fest for os, hvilken fest? Det er rigtigt, at Eto'o kommer til klubben, men det må ikke blive et forstyrrende element. Han er en god fodboldspiller, der har prøvet alt. Derfor tiltrækker han også stor fokus fra medierne, men det må ikke stjæle fokus, siger Siniša Mihajlović til på et pressemøde.

33-årige Samuel Eto'o har prøvet meget i sin karriere. Angriberen fra Cameroun har i sin karriere blandt andet repræsenteret Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea FC og Everton.

0 kommentarer
Vis kommentarer