Officielt: Kæmpe million-handel på plads

Den belgiske angriber Romelu Lukuku er fortid i Manchester United. Han fortsætter hos italienske Inter

Ekstra Bladet ser her på det engelske transfervindues største handler sammen med den tidligere professionelle fodboldspiller Francis Dickoh. Producer: Kristian Hansen

Den brølstærke belgiske angriber Romelu Lukaku skifter til den italienske Milano-klub Inter på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Det bekræfter Inter på klubbens hjemmeside.

26-årige Lukaku forlader Manchester United efter blot to sæsoner i den engelske storklub, hvor han efter en lovende start aldrig fik den store succes.

Alligevel forlyder det, at salgsprisen ligger på den pæne side af 600 millioner kroner.

Rygterne om et skifte til Inter har svirret i et stykke tid, og ifølge angriberen har han selv gjort, hvad kan kunne, for at komme til klubben.

- Inter var den eneste klub, jeg ønskede at komme til, for Inter er ikke for alle spillere. Jeg er her for at bringe Nerazzurri (klubbens kælenavn, red.) tilbage til toppen, siger han til klubbens hjemmeside.

Inter vandt senest det italienske mesterskab i 2010, mens pokaltitlen sæsonen efter er klubbens seneste større titel.

Manchester United hentede Lukaku i 2017 fra Everton i håbet om, at han var angriberen, som kunne byde ind med de mål, der kunne hjælpe klubben tilbage i den engelske titelkamp.

42 mål i 96 kampe for United er godkendt, men det var ikke nok til at overbevise ledelsen om, at han var den helt rette angriber, og han har været udsat for en del kritik gennem sine to sæsoner for klubben.

Han bragede igennem i Anderlecht i hjemlandet allerede som teenager, hvilket fik Chelsea til at hente ham til England.

Trods succesfulde udlejninger til West Bromwich og Everton fik han aldrig succes i Chelsea, og i 2014 skiftede han permanent til Everton.

Her nåede han 166 kampe og 87 mål for klubben, inden Manchester United stod klar med en stor kontrakt.

Han står derudover noteret for 48 mål i 81 landskampe for Belgien.

Christian Eriksen har trods vedvarende rygter om et skifte brugt sommeren i Tottenham. Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix Champions League - 8. aug. 2019 - kl. 15:26 Midt i transfer-rygter: Eriksen i spil til stor pris

Se også: Var træt af sin klub: Nu ryger han til Nordsjælland

8 kommentarer
Vis kommentarer